Нокия иска да купи Вивател

doktor4e_to
Регистриран: 17 апр 2006, 21:53

Re: Нокия иска да купи Вивател /скапания оператор/

Мнение от doktor4e_to » 31 яну 2007, 16:58

Ами да Вивател са доста зле! Само като се има впредвид, че с един предпалтен пакет трябва да купиш 4 карти! Къде го има това?>??? а?

Луда история....няма такава работа

Връзката им не струва, на много места нямат обхват....повече няма да споря > безсмислено е!

Със здраве...пазете се от грипа@! Чао

albatron
Регистриран: 19 юли 2006, 14:21

Re: Нокия иска да купи Вивател

Мнение от albatron » 31 яну 2007, 17:10

Не знам пичове за кво иде реч но и аз съм на Вивател(в бизнес група),вярно е че обхвата не е толкова добър като на другите два оператора .Със сигурност абонатите са им малко , но трябва да ви кажа че на какъв то и план да си във другите оператори изключвам "М" клас на Мтел по малко от 40 50 лева сметки не правите .Всичките ми приятели са на другите абонати и а правя максимум толкова.Друг въпрос е че колко от вас си ползват ГПРС интернет от компютъра през телефона.Никви грижи няма и не се притеснявам за сметки щото е супер тънко.Я някой да ми каже какви са цените и колко още от горе те цакат Мтел особено за Глобул нямам много инфо специално за нета.Аре да сте здрави всички :-)

Забравих да кажа че говоря без пари към БТК-знам че някой ще каже че за кво ползваш БТК номера,но аз много често звъня на такива :-)

АLEX_PL
Регистриран: 21 мар 2006, 02:05

Мнение от АLEX_PL » 31 яну 2007, 17:18

ти май забрави да ни кажеш колко ти струва на минута да говориш с м-тел и глобул?
Да не ми кажеш че е повече от 32 с ДДС
защото аз съм на толкова с Глобул и съм супер доволен няма нужда да си натискам парцалите и да проверяван кой на кой оператор е че да си прави сметка
всичке о 1:1 БТК ВИВАТЕЛ МТЕЛ и супер много ме устройва

billyboy
Регистриран: 30 дек 2005, 20:48

Мнение от billyboy » 31 яну 2007, 22:24

Mnogo tupo nabutvane s globul dosta soleno razgovor ot 30 sekundi 32st.na men mi struva samo 22st. koe e po skupo umniko:))))))

niki18
Регистриран: 26 яну 2007, 15:00

Мнение от niki18 » 31 яну 2007, 22:25

Albatron e прав! Не че нещп, но интернета ви на глобул и мтел започва от 4лв/мб нагоре! А знаехте ли, че на абонамент на вива си пускаш пакетчета интернет, при които ти излиза по 0.18ст и 0.30ст/мб съответно на вива 30мб и вива 100мб пакет. Ето ви и доказателство: http://vivatel.bg/bg/consumer_tarrifs.php?t=36

Да споменавам ли, че също е факт, че бизнес абонаментите на вива са най-добри откъм цени? При това независимо към коя мрежа са основно разговорите!

А да казвам ли за Вивател трафик, при който за 36лв.(което е относително не толкова висока цена за фирми оповавайки се на предлаганото) получаваш 1024мб интернет+12ст/смс към всички мрежи+ммс30ст в мрежата/48 извън нея+всички останали цени по Бизнес оптима,т.е. 80мин към всички мрежи(с отчитане до секундата,без първоначално таксуване!!)+след изтичането на безплатните 18ст/мин към фиксирани и 35 към други мрежи, като в бизнес групата е 0.00ст. или по друг начин казано - неограничени безплатни разговори.

Да казвам ли, че тези цени за интернет няма да се покачат 100%, а най-веротно може да бъдат намелни при влизането на 3G/3.5G услугите, които вива ще предлага от скоро..

Има още много какво да се каже и сравни.. Но едно съм сигурен - колкото и абонати да имат вива ще си остана на тях.. някой ден повечето от вас, които плюят злобно ще минат също.. но сега не им стига сиво вещество за да се позамислят, че глобул и мтел са един дол дренки..

billyboy на него и 1секунда му е 32ст.. А какво остава за останалите тарифи, при които не е 32ст., а доста повечко.. ? 6-7пъти и от горе без да си искал на месец да ти вдигнат и затворят, или пък гласова са ти достатъчни да наваксаш някоя друаг стотинка "по-евтино".. ^^

billyboy
Регистриран: 30 дек 2005, 20:48

Мнение от billyboy » 31 яну 2007, 22:26

Vie tolkova li ne razbirate kak da smiatate sega pone ima kalkulatori v gsm-te mtel i globul tarifirat na 60 sekundi purvona4alno tova vi naduva mnogo smetkite samo biznes abonatote na mtel sa 30 sekundi

aqua_cool
Регистриран: 25 окт 2006, 01:53

Мнение от aqua_cool » 31 яну 2007, 22:30

oda jestoko mi naduva smetkata tova s 6-te sekundi... gluposti pylni... neznam koi govori za po malko ot 60 secundi ama koito go pravi nadali pak pla6ta tolkova mnogo 6tom govori za 60 secundi... vse taq mi e dali e na 30 ili 60... tva sa gluposti.. vypreki 4e e po-dobre da e na 30 daje na 1 secunda e nai 4esno no nqma kak da se ot4etekolko trqq da palti6 ako e na 1 sec.. kakto ida e.. tva samo pensionerite i 3-to klasnicite gi zasqga s tarifiraneto na kolko secundi e..

niki18
Регистриран: 26 яну 2007, 15:00

Мнение от niki18 » 31 яну 2007, 22:34

Като ти е все тая дали е на 30 или 60 защо не ти е все тая за цените ма разговорите?! Или ти е все тая за 30 или 60 щото ти си на 60 и си на едногодишен/двугодишен договор с ментел? Колко заблудени хора има..

Иначе да, ако на всички ни беше все едно дали 30/60 или 60ст вместо 30 и подобно защо изобщо си трошат главите операторите да свалят цените?! Цялата логика на пазарната конкуренция пропада ако на потребителя му е все тая... независимо даденият потребител колк пари има..

aqua_cool

Мнение от aqua_cool » 31 яну 2007, 22:34

******NE SPORQ S NIKOI VE4E *******

aqua_cool

Мнение от aqua_cool » 31 яну 2007, 22:36

ne razbrah kakvo ob6to ima tva na koi operator kolko vreme 6te govorq.. i ot vivatelskata karta da zvunna pak govorq 60 secundi minimum... taka 4e 6te platq sy6toto kakto i v m-telskata :) a koi ti kaza 4e ne mi puka kolko stotinki e minutata??? ne6to sise zabludil..

Отговори