Нокия иска да купи Вивател

toma
Регистриран: 03 дек 2005, 12:15

Re: Нокия иска да купи Вивател

Мнение от toma » 31 яну 2007, 22:38

Е,браво бе."невероятно мнение" беше това :)

niki18
Регистриран: 26 яну 2007, 15:00

Мнение от niki18 » 31 яну 2007, 22:44

Да, логично смс по-добре нали.. А ти като ще говориш 2мин. за какво трябва да ти отчита първите 60сек?! Защо пък да не отчита първите 2мин.. нали говориш повече! Всички говорим повече.. какъв е тоя разговор 60сек?!

Абе хора, я помислете малко със сивото вещество.. Колкото и да сте гъзари и да говорите повече от 1мин 100% имате поне по 506 разговора, та и повече, които са по 30на сек. максимум! А да не говорим за гласовите пощи и вдигане-затваряне на секундата! Или вдигане и прекъсване по една или друга причина..!! 10-15пъти на месец като стане това и ето ви ги 10-15 по над 20ст. в зависимост от плана и ето ви ги 3лв! малко ви се струват?! Еми сложете 1 милион абоната и отгоре с по 3лв..! Е, хайде да са 500 хиляди, пак е милиони лв..!!! това е бизнес.. всеки мами както може с каквото може когато може и му е през оная работа за абонатите..!!

zabaro
Регистриран: 24 фев 2005, 17:06

Мнение от zabaro » 01 фев 2007, 10:49

Nokia не може да купи Вивател или който и да е оператор по света.Такива са законите,които гласят че производител на мобилно оборудване НЕ може да притежава мобилен оператор.Това е истината ,а всичко останало са интерпретации на свободни съчинения.

chicho_tomovata_koliba
Регистриран: 18 авг 2006, 11:51

Мнение от chicho_tomovata_koliba » 01 фев 2007, 11:27

Когато заредя за 20лв и получа 500 безплатни минути ми и много кеф когато знам че плащате на тъпите Ментел и глобул по 50-60 лв и то с не повече от 60 мин. говорене!!!

Kalouenka
Регистриран: 09 сеп 2005, 18:03

Мнение от Kalouenka » 01 фев 2007, 15:47

Ще е много добре ако NOKIA купи изцяло БТК (VIVAtel) за да може да я измени генерално не съм фен на БТК (VIVAtel) нито на другите оператори да не кажете нещо просто ще е много добре за БТК да я купи NOKIA поне има два варианта:
1. NOKIA да купи БТК и да стане един от най-развитите у нас телекоми .. (в което малко ме съмнява)
2. NOKIA да купи БТК и така да се каже да фалират в нашия регион или просто в един момент пак да я препродават (поради големи загуби) БТК (VIVAtel) на поредния навит копувач ..
Поне аз така ги виждам нещата :)

П.с. не се опитвам да ви дразня Вивателски маняци просто исказвам мнение .. благодаря ::)

Kalouenka
Регистриран: 09 сеп 2005, 18:03

Мнение от Kalouenka » 01 фев 2007, 16:15

Не ми е ясно само едно и то е това с VIvatel което казвате е значи идеалното от към цени и т.н. добре.. а защо тогава са на загоба и защо имат толкова малко потребители ???
и другото е защо имат такъв обхват след като ползват предавателни станзии на БТК ??? на времето Мобикон имаше навсякаде обхват дори и високо в планината :ю а тази техника я ползва и VIvatel да не кажа цялата..
нещо май ми се губи нишката от цялата далавера ??

edman
Регистриран: 21 ное 2005, 12:51

Мнение от edman » 01 фев 2007, 16:24

http://money.ibox.bg/news/id_1355145785

Kevin_ss
Регистриран: 29 дек 2005, 00:08

Re: Нокия иска да купи Вивател /скапания оператор/

Мнение от Kevin_ss » 01 фев 2007, 21:21

Докторче, иди да се прегледаш в специализирана психиатрична болница, ако обичаш!
Аз съм абонат на Вивател от 1 вия ден и мога да ти кажа, че връзката на М-тел е 2 пъти по-лоша от тази на Вивател и стига с тези митове, че връзката или обхвата били лоши.
Как един път не ми прекъсна разговора, а и качеството е отлично.
Ако си "провокаторче" на М-тел, мога да ти кажа и го предай на колегите си - от мен, лично, имате загубени над 25 клиента!!! Това е личния ми принос с/у политиката на "най-големия мобилен монополист" в България.
Не съм служител на Вивател и нищо общо нямам с тях, освен че съм доволен от услугите които предлагат!

Kevin_ss
Регистриран: 29 дек 2005, 00:08

Мнение от Kevin_ss » 01 фев 2007, 21:34

Абсолютно си прав!!!

doktor4e_to
Регистриран: 17 апр 2006, 21:53

Re: Нокия иска да купи Вивател /скапания оператор/

Мнение от doktor4e_to » 05 фев 2007, 00:24

Не съм провокатор, но е така! Няма да пиша нещо невярно! Не че тук не е възможно!

Сега живея в Поморие > ако дойдеш на почивка лятото или на Поморие или в Равда....пък където и да е, обади ми се, ако можеш да проведеш разговор от Вивател!

Аз съм абонат на М-тел и Глобул. Лятото, когато работя по хотелите > се оправям само с М-тел. Глобул липсват или се появяват с една или две чертички /не е от телефона:SE К750/. А съм и пробвал да търся мрежи:намирам> М-тел и понякога се хваща и Глобул. Цяло лято така и неможах да намеря обхват на Вивата! Сори брат, ама хората /туристите/ ходиха и си купуваха ПРИМА пакети от местното магазинче! Имам поглед просто.....

Не искам да кажа, че В София, Пловдив или Варна нямат обхват. Просто покритието им не е оптимизирано! Възможно е и сега зимата да са се пооправили! Надявам се! Аз съм за доброто обслужване най-вече! Успех желая на всички оператори да дават най-доброто от себе си! Нека да работят най вече за клиента!
Всичко хубаво.... и поздрави чао

Отговори