номер 123 на Вивател се таксува като разговор
номер 123 на Вивател се таксува като разговор
на вивател together съм с 500 минути и като си полу4их фактурата виждам 4е номер 123 (кадето си проверяващ сметката) взема от тези безплатни 500 минути...супер тапо ... кога 6те може да си проверяваш сметката с код или смс...
Re: номер 123 на Вивател се таксува като разговор
аз имам предплатена карта на вивател и там не се таксуваше нищо за 123.По-добре попитай в някои от офисите!
Това което казваш абсолютно не е вярно
единствено Глобул го прави това когато се свържеш с оператор е 10 стотинки на минута,
Вивател не таксува влизането в 123 и разговора с оператор
единствено Глобул го прави това когато се свържеш с оператор е 10 стотинки на минута,
Вивател не таксува влизането в 123 и разговора с оператор
i to go pravi ako si na predplatena ina4e na smetka ne zimat pari :)
Никога не са ми таксували обаждането до оператор, когато съм се обаждал от двете ми вивателски карти /пост и припейд/
това,чеса написали 0.00лв не значиче са ти взели от бесплатните минути
Хора, каде си плащате сметките на вивател?
Аз ходя в Jeff.Много ме кефи обслужването,защото са сложили само някакви яки мацки.Винаги ти се усмихват.
-
- Регистриран: 26 авг 2004, 16:52
Как мразя някой да се изцепи неподготвен!!!
Таксува се ама друф път!!!
То и когато си прослушваш гласовата се отбелязва във ф-рата като изх. повикване!!!Това значи ли че ти взимат от безплатните??????????Как мислиш???Във детайлната разпечатка ти се отбелязват всички изх. повиквания било то и безплатни!!!!!!!!!!!!
Друг път преди да пускаш глупави теми се поинтересувай!Звънни на 123 пък попитай!!!!
Таксува се ама друф път!!!
То и когато си прослушваш гласовата се отбелязва във ф-рата като изх. повикване!!!Това значи ли че ти взимат от безплатните??????????Как мислиш???Във детайлната разпечатка ти се отбелязват всички изх. повиквания било то и безплатни!!!!!!!!!!!!
Друг път преди да пускаш глупави теми се поинтересувай!Звънни на 123 пък попитай!!!!