Значи не слагам пред всичко качеството на снимките. Нужен ми е фотоапарат който да мога да разнасям с мен навсякъде защото ми предстои БАЛ догодина. Пък и да мога да го вземам с мен по купони и събирания и да не се притеснявам да не му стане нешо и да бдя над него постояно. За това не искам нещо скъпо. Да е любителски клас.
Сега относно вашите предложения изглежда сте единодушни че Канон е най-добрият избор, но както казахте е малко по-скъп. Аз нямам мн знания относно фотоапаратите, но доколкото се рових из нета панасоника май наи-ми допадна като съотношение цена/възможности.
Като цяло не скъп фотоапарат (макс 400лв.) който да мо върши работа по всяко време.
P.S. Единственото което не ми харесва в панасоника е че видеото е без звук :(
Нов gsm или фотоапарат
Re: Нов gsm или фотоапарат
жоро тази снимка е правена на тъмно , когато беше завалял сняг преди известно време :
http://img160.imageshack.us/img160/7357/dsc00001kk6.jpg
надявам се че виждаш до къде осветява светкавицата на К800 .
Ако се е навил да взема фотоапарат нека взема , аз лично предпочитам 2 в 1 отколкото по-отделно ;)
http://img160.imageshack.us/img160/7357/dsc00001kk6.jpg
надявам се че виждаш до къде осветява светкавицата на К800 .
Ако се е навил да взема фотоапарат нека взема , аз лично предпочитам 2 в 1 отколкото по-отделно ;)
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Ако наистина искаш малък апарат,си вземи модел на SONY.Има 4-5 модела коита са доста добри на около 400-500 лева-SONY DSC-W30/S ;;;SONY DSC-W40/S-B ;;;;SONY DSC-W50/S ;;;;SONY DSC-N1 -за последниа мога да ти гарантирам ама е 900 Лв.
Ами всяко нещо си има плюсове.Ако си запален по снимки и държиш на качество си вземи фотоапарат.Защото с телефона винаги ще има нещо което да те дразни....я ще има шум по картината, я нощния режим ще ти я е размазал и т.н.Но от друга гледна точка новите GSM апарати на водещите фирми СЕ, НОКИА амат прилични камерфони.Hеговия плюс(на камерфона) пък е, че е винаги с теб и можеш да снимаш каквото си поискаш и когато си поискаш
Canon sa dobri nqma spor no moje da pogledne i nqkoi ot T seriqta na Sony.Neveroqtno kompaktni s golqm display.Kato go izkarash strashno privli4a vnimanieto.Malko po golqm ot nqkoi modeli gsm.Ot nqkoi po malak-Nokia :)
VAJNO -PARVO NAPRAVI SNIMKI I SVALI NA PC I TAKA NAPRAVI SVOQ IZBOR!!!
VAJNO -PARVO NAPRAVI SNIMKI I SVALI NA PC I TAKA NAPRAVI SVOQ IZBOR!!!
Shtom ti predstoi i bal i shte razchitash na nego,vzimai fotoaparat (vse pak e edin pat v jivota i triabva da imash kachestven spomen).Az sashto polzvam Canon(no za tezi pari koito si podgotvil mislia che bih ti predlojil edno panasoniche ili sony),a otnosno tezi,koito sravniavat kamera na telefon s fotoaparat .. bez komentar (pod vsiakakva kritika) :-)
Още една снимка от "фотоапарат" К800 :
http://img92.imageshack.us/img92/9049/dsc00327ly1.jpg
http://img92.imageshack.us/img92/9049/dsc00327ly1.jpg
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Да точно за това аз клоня към фотоапарат. Един път в живота, а и доста събирания и поводи да го ползвам като се започне от предстоящите коледни и новогодишни празници, другите след тях РД-то ми и олелията около бала и след туй. Наистина парите не са мн и не мога да очаквам чудеса от Фотото, но предочитам да не е мн скъп и да го разнасям без проблем. Аз все още си държа донякъде за панасоника LZ3, но тва че не снима видеото със звук ми барка у здравето. Най-ми допадна с оптичния стабилизатор и 6х оптичният зуум за сравнение др са с по 3-4х. коита са в същия диапазон от пари. Аз се чудя ся да се откажа от звука при видео или от 6х оптичния зуум и оптичният стабилизатор. А де?
Ami da ti kaja ot tozi klas i na men mi dopadat Panasocite (ima i dobri sony-ta).Az polzvam Canon i ima vsichi vazmojni funkcii (dori neznam da gi polzvam),no ne i stabilizator i opredeleno za men e minus,poneje sum liubitel.A otnosno zvuka na klipa .. i az taka otnachaloto klip ta klip,a sega pochti ne snimam klip s nego :-) .. No vij i drugite modeli Panasonic v toia klas .. mislia che imashe i sus zvuk