Нов масов проблем със skype
Re: Вероятен проблем с skype?
Както обявих по - рано, по този начин не става, продължава да не може да се зареди.
Re: Нов масов проблем със skype
Аз преди малко се вписах без никакъв проблем - както обикновено си влизам в skype.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
и при мен е ок през компютъра и телефона.
като гледам в списъка с контакти май почти всички са онлайн.
като гледам в списъка с контакти май почти всички са онлайн.
При мен също няма индикации за проблем. :)
П.С. Става дума за домашното PC.За мобилния нямам представа как е :)
П.С. Става дума за домашното PC.За мобилния нямам представа как е :)
А аз влизам през телефона, но определено проблема не засяга само win потребители. Някой решиха да се отпишат и повече обаче не успяха да го пуснат.
Вече успях да се логна, може би проблема е преодолян.
-
- Регистриран: 04 яну 2011, 20:41
Всичко ще се управи скоро.
При мен не е наличен проблем. Нито под Win 7, нито под Linux (blush)
От известно време всеки път като се вписвам в Skype ми казва че имало "неочакван отговор от сървъра". Пита ме дали иска да направи нещо, даже не го чета и му натискам "не".
Ползвам старата версия на Skype (3.8.0.188 ). Споменатия проблем го нямам, но доста мои приятели ревът че не могат да се свържат.
Ползвам старата версия на Skype (3.8.0.188 ). Споменатия проблем го нямам, но доста мои приятели ревът че не могат да се свържат.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
lunux клиента няма проблем...ама карайте то скайпа е таква боза ...сега че се е омотал малко повече карайте...
залагайте на гугъл,за сега не са се изложили здраво,нито от към софтуер,нито от към лични данни.има какво да се желае,но за сега биват :)
залагайте на гугъл,за сега не са се изложили здраво,нито от към софтуер,нито от към лични данни.има какво да се желае,но за сега биват :)