Нов масов проблем със skype
Re: Нов масов проблем със skype
Само дето в win има процес, който следи всичко какво правиш, чист keylogger.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
не съм говорил нищо за това
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
Цял ден не съм имал никакъв проблем и то като се има в предвид, че не си държа скайпа постоянно включен и влизам само когато ми трябва. Около и след обед влизах няколко пъти без проблем. Обаче имам платен акаунт и се чудя дали това не оказва някакво влияние. Все пак отдавна се говори, че на фона на огромния брой потребители, твърде малко внасят нещо. А тая система трябва да се издържа някак си все пак.
Освен, ако нямаш предвит m$ не виждам за какво трябва да се плаща. Skype е p2p, Kazaa или torrent да не искат издръжка от някой?
Точно откъм лични данни, не знам дали има друга компания, която да злоупотребява с тях повече от Google !
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
Е, посочените от теб определено не съществуват само от божията благословия. Дали ще е посредством плащане на някакви услуги или дарения е друга тема.
Обаче това
[Quote]не виждам за какво трябва да се плаща[/Quote]
според мен показва истинския проблем на скайпа, Потребителите дотолкова са свикнали с "безплатни" услуги, че възприемат за изконно тяхно право да получават качествена услуга нон стоп, без да плащат за това. Ама, както се казва, на днешно време без пари и мама на тати не дава.
Всъщност, и самият скайп при инсталация съвсем коректно предупреждава, че на него не може да се разчита за провеждането на разговори и не носи отговорност за пропуснати ползи и понесени вреди вследствие на невъзможност да се ползва услугата. Ама повечето потребители натискат I agree без да четат.
Обаче това
[Quote]не виждам за какво трябва да се плаща[/Quote]
според мен показва истинския проблем на скайпа, Потребителите дотолкова са свикнали с "безплатни" услуги, че възприемат за изконно тяхно право да получават качествена услуга нон стоп, без да плащат за това. Ама, както се казва, на днешно време без пари и мама на тати не дава.
Всъщност, и самият скайп при инсталация съвсем коректно предупреждава, че на него не може да се разчита за провеждането на разговори и не носи отговорност за пропуснати ползи и понесени вреди вследствие на невъзможност да се ползва услугата. Ама повечето потребители натискат I agree без да четат.
Re: Вероятен проблем с skype?
Аз реших проблема по следния начин:
1. Деинсталирах Skype с Revo Uninstaller, вкл. всички ключове в Registry.
2. Инсталирах на чисто текущата версия на Skype.
1. Деинсталирах Skype с Revo Uninstaller, вкл. всички ключове в Registry.
2. Инсталирах на чисто текущата версия на Skype.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
е всички злоупотребяват....фейсбук не са ли най-зле?майкросот купуват наред и се разширяват на последък...епъл да не говорим там какво е....
Снощи умишлено логнах и логаутнах няколко пъти (през определени интервали от време). Проблем не се появи. Вкъщи на Уин7 съм с най-бозавата нова версия 5.3.0.113. На работа обаче съм на ХР и версията е стара 3.1.0.152 - скайпа се ползва постоянно и нито вчера, нито днес съм имал проблем.
Започвам да си мисля, че касае конкретен ъпдейт на уинбозата, който съм прескочил или другото, което ми хрумва е да касае определени акаунти създадени на даден техен сървър или време... :S
ПП: По темата със злоупотребите, колегата мисля, че изчерпа темата с еднозначното:
[Quote]е всички злоупотребяват[/Quote] ФАКТ!
Само не почвайте нова тема - кой по-малко злоупотребява с личните ни данни ;)
Започвам да си мисля, че касае конкретен ъпдейт на уинбозата, който съм прескочил или другото, което ми хрумва е да касае определени акаунти създадени на даден техен сървър или време... :S
ПП: По темата със злоупотребите, колегата мисля, че изчерпа темата с еднозначното:
[Quote]е всички злоупотребяват[/Quote] ФАКТ!
Само не почвайте нова тема - кой по-малко злоупотребява с личните ни данни ;)
[Quote]според мен показва истинския проблем на скайпа, Потребителите дотолкова са свикнали с "безплатни" услуги, че възприемат за изконно тяхно право да получават качествена услуга нон стоп, без да плащат за това. [/Quote]
Безплатно, няма. Не искам да плащам, за услуга, която не е качествена, още повече, че има по - качествени заместители.
[Quote]Всъщност, и самият скайп при инсталация съвсем коректно предупреждава, че на него не може да се разчита за провеждането на разговори и не носи отговорност за пропуснати ползи и понесени вреди вследствие на невъзможност да се ползва услугата.[/Quote]
Така е, всеки софт. има такова предупреждение "Не носим отговорност от пропуснати ползи, заради нашето слабоумие, да премахнем бъговете".
Това не оправдава скайп за поредния мини срив. Ако google.com падне за часове обаче ще стане по - голям проблем.
Безплатно, няма. Не искам да плащам, за услуга, която не е качествена, още повече, че има по - качествени заместители.
[Quote]Всъщност, и самият скайп при инсталация съвсем коректно предупреждава, че на него не може да се разчита за провеждането на разговори и не носи отговорност за пропуснати ползи и понесени вреди вследствие на невъзможност да се ползва услугата.[/Quote]
Така е, всеки софт. има такова предупреждение "Не носим отговорност от пропуснати ползи, заради нашето слабоумие, да премахнем бъговете".
Това не оправдава скайп за поредния мини срив. Ако google.com падне за часове обаче ще стане по - голям проблем.