Нов телефон до 300лв.
Re: Нов телефон до 300лв.
5MB в повече за к600
общо взето са еднакви :-)
като си вземеш единия можеш да му сложиш софт на другия и така...
общо взето са еднакви :-)
като си вземеш единия можеш да му сложиш софт на другия и така...
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Ами аз продадох моя Siemens CX65 (модел 2004) защото много лапаше батерията на vivatel. Иначе съм много доволен, менютата и подредбата на функциите му са много удобни и богати, за разлика от сегашния ми Motorola V360 (модел 2005). За някои неща се изнервям докато ги направя, стават с 3-4 пъти повече цъкания от Сименса, а други направо не се поддържат.
За К700 - няма да сбъркаш, ама и неговата батерия не държи много.
За К700 - няма да сбъркаш, ама и неговата батерия не държи много.
Но държи повече от V360 и от който и да е сименс и повечето Benq-Siemens, само като видиш батерията на El71 ти става ясно колко държи. Бе на К700 батерията държи при нормално ползване към 3 дни, може и повече но ако говориш по - малко.
za tezi pari sagem my x6-2 ili k700 az lichno imam sagema i e mn qk imam 2-ma priqteli s k700 i na ediniq ne mu pravi problemi dokato na drugiq mu se razbi4ka joistika i e mnogo bagav abe sam si reshi vse pak sagema ima 1.3MP i slot
vs3 ima super qk displey no pat e orqzan otkam drugi funkcii
vs3 ima super qk displey no pat e orqzan otkam drugi funkcii
Един и същи е, но е правен за оператори по-поръчка и следователно е разкодиран.
За тези пари абсолютно най-доброто е сажема MyX-6-2. Но прецени окончателно, като се спреш на два-три модела от 2-3-4 марки, върви в магазина и ги хвани в ръка и пощракай.
До 600 лева няма такъв дисплей, издържлива батерия, ЗВУК и други опции като на Сажемчето.
За тези пари абсолютно най-доброто е сажема MyX-6-2. Но прецени окончателно, като се спреш на два-три модела от 2-3-4 марки, върви в магазина и ги хвани в ръка и пощракай.
До 600 лева няма такъв дисплей, издържлива батерия, ЗВУК и други опции като на Сажемчето.
Недей да величаеш толкова Sagem-a защото и той не е писано яйце. Като забие трябва да махнеш батерията за 1мин, после като го пуснеш да въвеждаш дата/час. А това че на К700 му се е развалил джойситка е от немърливост, като се пази не се разваля. А VS3 добре, ама е супер бавен и отрязън откъм комуникация, чуваемост и тн.
Такаа. Още веднъж благодаря за съветите. В крайна сметка се спрях на SE K608i - Струва ми се, че има най-много възможности за цената си, а е и 3G :) Сега идва другият въпрос. От къде може да се закупи този телефон. Аз съм от Ямбол и предполагам, че тук такова "животно" няма да се продава. Ясно е, че ще се ходи я до София, я до Пловдив. Но къде ?
Напротив,днес го гледах,има К608 в Ямбол в магазин "Контраст",но не този за GSM-и само,а другият,който е с много телевизори и малко телефони.
Имам още един въпрос, този път във връзка с качеството на телефона. Намерих го на няколко места в града, с цени от 319 до 349 лв . На едно от местата телефонът беле с фабрично лого на vodafone и е за 329 лв. Та исках да питам, логото на голям европейски оператор гаранция ли е за качеството на телефона? На друг телефон който ми показаха нямаше лого фабрично, но при стартиране на телефона се показва логото на T-mobile.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Моторолата ми държи 4-5 дни нормално ползване и то на Вива (при които по принцип батерията заминава по-бързо). Имам 2-ма познати с К700 - държи им около 3 дни, максимум 4 на Глобул и М-Тел.