Новият PriVileg X3-TV е вече тук

didite_bg
Регистриран: 05 дек 2008, 20:02

Re: Новият PriVileg X3-TV е вече тук

Мнение от didite_bg » 05 дек 2008, 20:13

Искам да попитам,защото смятам да си го купя този телефон какво е това фирм (с java-та) софтуер ли е или партидата на телефотите т.е. ще може ли да се качи java защото ми трябва карта на България.Просто работя с това и много ми трябва и кой е по-добър според вас х3 или х6.Благодаря Ви предварително дано да ми помогнете!!! :)

boss66
Регистриран: 06 дек 2008, 09:50

Мнение от boss66 » 06 дек 2008, 12:28

Мисля да си купя PrivilegX3 затова въпросът ми е този модел има ли някакви проблеми с работата с двете SIM карти т.е. предишният модел (ZM90)имаше- получаваше се заглъхване и не се чуваше добре,а и най-важният въпрос-има ли добро покритие на места с по-слабо такова?Или с две думи по-добър ли е в това отношение от ZM90 или няма разлика.Ще се радвам някой да ми отговори на тези въпроси.
Благодаря предварително!

rammzes
Регистриран: 09 ное 2008, 22:04

Мнение от rammzes » 06 дек 2008, 12:33

,но те са полезни и не знам защо искаш да ги няма(в смисъл ако си забелязал ,като натиснеш иконката от черната лента за тел.книга ти се отваря видео плеър-или поне при мен е така)

Да така е и при мен го има този дефект,няма и скинове но не ме притеснява особено.Исках да махна четирите иконки защото са малко шаренки и не подхождат винаги на тапета.За съжаление аналоговият часовник е отвратителен :) но нищо цифровият е много приличен!Мерси за отговора за бутоните за бърз достъп (9) от менюто но аз питах за Бързи бутони (8) от менюто.

А между другото за какво е тази жълтата картичка до обхвата горе с надпис L1 в нея и защо понякога става L2 ???

Ааа надписите на операторите също не можем да махнем нали :)??

getto
Регистриран: 07 ное 2008, 11:42

Мнение от getto » 08 дек 2008, 16:12

МИСЛЯ,ЧЕ НЕЩО НЕ СЕ РАЗБРАХМЕ .
ТАКА ЗА БЪРЗИТЕ БУТОНИ (9)-ТА ТАМ СИ НАСТРОЙВАШ НАВИГАЦИОННИЯ БУТОН В РАЗЛИЧНИТЕ ПОСОКИ КАКВО ДА ПУСКА.
В БЪРЗИ БУТОНИ (8) СИ НСТРОЙВАШ КОИ НЕЩА ДА МОЖЕ ДА ПУСКАШ ДИРЕКТНО БЕЗ НАПРИМЕР ДА ВЛИЗАШ В ОСНОВНО МЕНЮ И Т.Н.
И ТАКА ПРИМЕРНО :
В (8) ИМАШ : ВИДЕО ПЛЕЪР ,РАДИО. И Т.Н
НАСТГРОЙВАШ СИ НАВИГ БУТОН КАТО ГО НАТИСНЕШ НАДЯСНО ДА ТИ ОТВАРЯ (8) И ТАКА САМО С 2 НАТИСКАНИЯ ПУСКАШ ВИДЕО ПЛЕЪРА ИЛИ РАДИОТО ВМЕСТО ДА ВЛИЗАШ В МЕНЮ-МУЛТИМЕДИЯ-ВИДЕО ПЛЕЪР.ТЕ ТОВА Е.
А ОТНОСНО ОПЕРАТОРИТЕ-НЕ МОЖЕ ОСВЕН АКО В COMPUTER2000 НЯМАТ ПО-НОВ ФИРМ,В КОЙТО
МАЛКИТЕ ДЕФЕКТИ ДА СА КОРЕГИРАНИ.
ОТНОСНО ЖЪЛТАТА КАРТИЧКА "L1" И "L2"-ТОВА СА ЛИНИЯ 1 И ЛИНИЯ 2 И ВАЖИ САМО ЗА СИМ1
НО НЕ СЪМ СИГУРЕН ТОЧНО ЗА КАКВО СЛУЖАТ-МОЖЕ БИ АКО СИМ1 Е С ДВА НОМЕРА? НЕ ЗНАМ

Gogoh
Регистриран: 14 ное 2008, 11:32

Мнение от Gogoh » 08 дек 2008, 23:30

Значи... отговор до този дето много се вълнува под коя иконка какво се крие. Не ми и дреме дали излиза видео плеър или ФМ радио. Ако ще да е печатна грешка на дисплея, ако ще да е фабрична тънкост на производителя и ... каквото ще да е още. Телефончето си го бива и на всичко отгоре няма проблеми нито с едната нито с другата сим-карта. Има достатъчно опции за избиране на менюта и желания поне по три начина за едно и също. Каква версия е софтварето - също не ме интересува за сега... нямам време нито да преинсталирам нито да се задълбочавам. Ако се скапе - изхвърля се и се взима следващото телефонче.
Но имам две впечатления, които не се дължат определено на телефона, а на скапаните ни оператори и GSM мрежите им. Преди ден се върнах от Виетнам. Не може там телефона да работи непрекъснато 6-7 дни с едно зареждане, а тук да кара не повече от 4 дни. Някой ще каже, че не съм го ползвал - да, ама не. Купих си тяхна карта и ползвах едновременно и м-телската. Говорих повече с България отколкото тук говоря (в самата България). Разговорът от там до тук през всичките им 6 оператора струва 35 ст./мин - а и до всяка точка на света, и 6 ст./мин в самия Виетнам. Докато през м-тел е ~ 3,30 лв/мин. Там разговорите се отчитат на всеки 6 секунди, а тук - след първата минута.
Логиката е желязна - защо да плащам нещо, което не ползвам (говоря 15 сек., а плащам 1 мин. например). Та учуди ме това с издръжливостта и продължителността на работа. Нямам идея на каква честота работят, но факта си е факт - там телефончето кара почти два пъти повече с едно зареждане.

Gogoh
Регистриран: 14 ное 2008, 11:32

Мнение от Gogoh » 08 дек 2008, 23:44

ЦИТАТ:
"МЛАДЕЖА НЕ МИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА ИЛИ НЕ СИ ЗАБЕЛЯЗЪЛ
СТАВАШЕ ВЪПРОС ЗА МАЛКАТА ИКОНКА ЗА "ТЕЛ.КНИГА" В ЧЕРНАТА ЛЕНТА НА ЕКРАНА.
ОТВАРЯЛИ ТИ ТЕЛ.КНИГА ИЛИ ТИ ОТВАРЯ ВИДЕО ПЛЕЪРА.
АКО ТИ ОТВАРЯ ТЕЛ.КНИГА МОЛЯ ДА КАЖЕШ КОЯ ТИ Е ВЕРСИЯТА НА ФИРМУЕРА.
ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ЩЕ ТИ КАЖА КАК ДА Я ВИДИШ:
1.*#6 ........"

Благодаря все пак за комплимента - ще требе да те срещна и яко да те почерпа за т'ва изказване. Явно все още давам вид на МЛАДЕЖ.... ха ха ха ха.
"Таз година построихме завод за полупроводници, а догодина ша построим и за ЦЕЛИ проводници - ХА ХА ХА ХА".
Лека вечер!!!

rammzes
Регистриран: 09 ное 2008, 22:04

Мнение от rammzes » 10 дек 2008, 18:28

Аааа сега разбрах!!! :) Много ти благодаря!!!!!Това е добре измислено.Така си отваряш доооста опций-супер!!!

dani0115
Регистриран: 11 дек 2008, 19:59

Мнение от dani0115 » 11 дек 2008, 20:28

Искам да попитам дали някой има проблеми със звука в слушалката...при мен се получава следното ... аз чувам перфектно , тези с които говоря , но те мен - не....чуват ме много тихо ... чува се нещо като шуштене и от време на време се чува звук , наподобяващ този от /може да ви се стори смешно , но не знам как по-точно да го определя :) / бормашина ! Ще съм ви благодарна, ако някой ми каже от къде може да идва проблема....

dakiss
Регистриран: 25 окт 2007, 11:45

Мнение от dakiss » 12 дек 2008, 10:39

Ако е настроен за шумна среда е от това - в слушалката се чува силно и силно трябва да се говори в микрофона, защото орязва околния шум. Ако не е от това - рекламация там от където сте го взели.

Nickname!
Регистриран: 02 авг 2008, 20:58

Мнение от Nickname! » 14 дек 2008, 16:11

има ли вече версия на софтуера без бъгове, ако има след коя версия са изчистени

Отговори