nqkoi moje li da mi dade savet
nqkoi moje li da mi dade savet
Samsung D900 ili SonyErikson k800i koe shte mi prepor14ate da si zakupq ...... nqkoi moje li da mi kaje pliusovete i minusite na tezi telefoni i koi e po dobur
Re: nqkoi moje li da mi dade savet
ami i dvata sa kofti ako pitash mene,no....vupros na izbor i cena.SE e po dobur sus sigurnost.Ne si kupuvai N_I_K_O_G_A Samsung........ako iskash de....tvoia rabota....
Ima i drugi marki osven edno NO0...KIA i Sam... se Cunka i So...ryEricson :)
Izberi nai-eftinia i niama da sburkash.
Ima i drugi marki osven edno NO0...KIA i Sam... se Cunka i So...ryEricson :)
Izberi nai-eftinia i niama da sburkash.
Samsung могат да правят телевизори , но за телефоните са зле ( не става въпрос за дизайн ).
Предимства на K800 през D900 :
* лесно инсталиране на приложения ( игри )
* ксенонова светкавица
* 3G , UMTS + втора VGA камера за видео разговори
* по-издръжлива батерия
* Инфрачервен порт - не кой знае какво , но може да си обменя файлове с по-стари модели които нямат Bluetooth
* D900 не може да звъни с видео клип
* D900 не може да плейва видеото в Thumbnail
И "славата" на Samsung лентовия кабел , рано или късно се скапва , а смяната му е много по-скъпа отколкото един джойстик на К800 - поне гаранцията го покрива и ще го поправят безплатно , докато лентовия кабел се води механична повреда от много отваряне и затваряне на слайдера , т.е ще трябва да платиш за да го поправят .
Предимства на K800 през D900 :
* лесно инсталиране на приложения ( игри )
* ксенонова светкавица
* 3G , UMTS + втора VGA камера за видео разговори
* по-издръжлива батерия
* Инфрачервен порт - не кой знае какво , но може да си обменя файлове с по-стари модели които нямат Bluetooth
* D900 не може да звъни с видео клип
* D900 не може да плейва видеото в Thumbnail
И "славата" на Samsung лентовия кабел , рано или късно се скапва , а смяната му е много по-скъпа отколкото един джойстик на К800 - поне гаранцията го покрива и ще го поправят безплатно , докато лентовия кабел се води механична повреда от много отваряне и затваряне на слайдера , т.е ще трябва да платиш за да го поправят .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
mislia 4e centur e pove4e ot 100% prav poslu6aigo