NQKOI ZNAE LI ?????????
Re: NQKOI ZNAE LI ?????????
Ок щтом казваш.
Но я си сложи например ТВ тунер на компютъра и ми кажи как ще гледаш без да му вкараш съответния софтуер или си сложи ДВД записвачка без да инсталираш Неро и ми кажи как ще записваш
Но я си сложи например ТВ тунер на компютъра и ми кажи как ще гледаш без да му вкараш съответния софтуер или си сложи ДВД записвачка без да инсталираш Неро и ми кажи как ще записваш
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Поддържаните честоти зависят от RF модула на апарата. Ако той не ги поддържа, софтуера нищо не може да направи.
-
- Регистриран: 15 сеп 2006, 13:44
telefona e nokia 8801 zna4i trqbva da smena softwaera za da ima 900mhz ???? nqkoi znae li kade v sf moga da go naprav a????
Трябва също така да мине през програматор
abe Mishev nali govorihme za tva neshto :) kazah ti che stava are zimai edin tel i na men i idvai kam BG :)
програмира се?!? абе ти в час ли си или майка ти ти е превишила дозата с мляко?!? ако хардуерно не може да лови 900мхз освен някои мотороли, нокиа няма да хваща 900мхз като е настроена за 850
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
мн радвате лица такива ХАХААААХА
Marseille Ти си голям умник.Вече няма да пиша щтото само умници като тебе има тук
аууу много съжалявам и сега какво ще прави форума без тебе?!? не бе все едно ми е за тебе, ама като говориш невярни неща, пък и за майки говориш не мога да не остана безучастен
Не е задължително да имаш Nero за да запишеш DVD.