Нуждая се от помощ и съвет
-
- Регистриран: 24 дек 2006, 10:45
Нуждая се от помощ и съвет
Здравейте.Искам да си купя телефон,но не съм много навътре в нещата.Изискванията ми са да е около 300лв.,да е със слайд или капаче,да има добър мр3 плеър и памет.Камерата не ме интереусва особено,защото ще си купя фотоапарат за тази цел.
Re: Нуждая се от помощ и съвет
Тези двата според мен са най-добрия вариант за цена качество Sony Ericsson Z550i или W300i.
Втория е в комплект с перфектно hendsfre и карта памет в комплекта.
Втория е в комплект с перфектно hendsfre и карта памет в комплекта.
-
Да аз именно към W300i се бях насочила,но някои почнаха да ми говорят,че не си струвало и имало по-добри за тази цена,пък аз не намерих нищо по-добро.
Специално за твойте изисквания няма по-добро,за слушане на музика това е трелефона,по скъп е понеже включва картата памет 512MB.
По ефтиният вариант е Sony Ericsson Z530i,но тои няма FM и карта памет в комплекта както и hendsfre
По ефтиният вариант е Sony Ericsson Z530i,но тои няма FM и карта памет в комплекта както и hendsfre
-
Надявам се няма шанс като отида да ме излъжат и да ми кажат,че не включват в комлекта това..защото тук пише в офертите http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1024&sub=shop , че имало някакви + Handsfree ,+ Multimedia card,а то би трябвало да са си в самия комплект и двете?
Ами аз бих те посаветвал да се откажеш от слайд или мида и да се насочиш към нов 6230i или 6233 на малко време!
Специално тези магазини продават телефони внос от чужди оператори,поне аз си взех от Express Link нокия 6060 и беше от някаква унгарска промоция пишеше,че има хенсфрий,но неми дадоха.
Затова ти препоръчвам да се насочиш към някои от операторите ни или лицензирани магазини.
Затова ти препоръчвам да се насочиш към някои от операторите ни или лицензирани магазини.
6060 по принцип няма хендсфри в комплекта,ако към самата промоция е пишело,че дават и не са ти дали е друг въпрос.А й по принцип на телефоните на нокиа от нисък клас слагат хф само на тези с радио.
-
Ами...обаче много ми се иска да имам телефон мидичка или слайд и...за това така се получава...
-
А в операторите цените няма ли да са много високи?поне с 30 лв отгоре..?