Някой знае ли Вивател кога ще стартира 3G покритието си?
Re: Някой знае ли Вивател кога ще стартира 3G покритието си?
Не мисля че Motorola е по - евтина, а доста от базовите са тяхно производство. Въпроса не е кое по - евтино, а кое по - качествено. БТК и Вивател затова възложиха поръчката си на NOкия, защото е по - евтино.
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 11:16
Не съм много убеден, че Мotorola са по-качествени от Nokia, даже савсем не. Наистина са дори, обаче защото Uncle Sam ги използват във военната си индустрия. Всичко е въпрос на време. Убеден съм, че 3G покритието на Vivatel, ще бъде на изключително високо ниво. Едва ли ще можем да го сравним с това на Motorola, защото Ментел и Злобюл ползват други компании.
Кога "Вивател" ще работи с печалба и кога ще стартирате услуги от трето поколение?
"Вивател" се развива много добре, въпреки че сме третият оператор и стъпихме на пазара доста късно. В сравнение с подобни компании в Европа и на Балканите се справяме доста добре. Вече имаме 600 хил. абонати и до 2 г. може да говорим за възвръщаемост. Непрекъснато обогатяваме услугите, които предлага операторът. Вече тестваме мрежата от трето поколение и мога категорично да заявя, че ще спазим срока по лиценз да пуснем услугата до месец март.
http://www.btk.bg/bg/speeches_details.php?id=55
ето го отговора до март месец ще го имат 3G покритието си
днес си взех карта предплатена с 500 безплатни минути към вивата много е яко
Вивата дава наи много
"Вивател" се развива много добре, въпреки че сме третият оператор и стъпихме на пазара доста късно. В сравнение с подобни компании в Европа и на Балканите се справяме доста добре. Вече имаме 600 хил. абонати и до 2 г. може да говорим за възвръщаемост. Непрекъснато обогатяваме услугите, които предлага операторът. Вече тестваме мрежата от трето поколение и мога категорично да заявя, че ще спазим срока по лиценз да пуснем услугата до месец март.
http://www.btk.bg/bg/speeches_details.php?id=55
ето го отговора до март месец ще го имат 3G покритието си
днес си взех карта предплатена с 500 безплатни минути към вивата много е яко
Вивата дава наи много
nokia nemoje da stypi na malkiq prust na motorola po oborudvane ... ne stava duma za mobilni aparati a za oborudvaneto za stanciite i tn
Минавайте на Вивател за да си говорите без пари по мобилния си телефон по всяко време
-
- Регистриран: 08 май 2006, 21:12
Доколкото знам GSM мрежата на Глобул е изграждана с техника от Моторола, но UMTS за съжаление е хуйвейска и четох разни мнения и отзиви, които не бяха добри. На М-Тел GSM мрежата е с техника от Алкател, а 3G - Ериксон. Вивател не знам, те махнаха ли хуйвейските истории и замениха ли ги с Нокия?
-
- Регистриран: 08 май 2006, 21:12
Към Вива все още не бих минал дори и с втори телефон. Тези минутки дето ги дават няма, с кой да ги приказвам. Те за това ги дават така щедро. Това е трик за привличане на абонати.
Ами ако убедиш познатите си, а те свойте и т.н. Рибател ще има и 2 млн. абонати. Обаче да казваме "то няма абонати и затова няма да им ползвам услугите" (като същевременно пискате, че са високи цените на другите обирджии) никога няма да има абонати. Ние избираме дали да говорим без притеснения, именно ние сме абонатите.
Пак глупости пишете.Изказването ти звучи всякаш мтел са първия оператор на света и е нямало от кои да копират.
Ами разбирате се с приятелите от компанията са си вземите .После вземаш на приателката на маика си и баща си и готово вече има с кого да ги преказвате .Ние така направих ме и съм много доволен спукваям се от приказки Пробваи и ще ти хареса