O2 XDA Atom Life
O2 XDA Atom Life
1699 lv!? posmali malko se kazva v takiva sluchai
Re: O2 XDA Atom Life
mnogo e byrz :) normalno e da go pusnat s takava cena
barz barz ama skivai kvo praviat tia s cenite - za 3 dni 150 lv :)))) she me nakarat i az magazin da otvoria :)))
Тези не са добре.. Никой няма да даде толкова пари... За 1600лв ще си взема VGA екран със същият процесор и ще ми останат поне 400лв.. То пък 200mhz разлика голяма работа.. Същият малък отблясък в/у реалната бързина има както и при компютрите.. А и не всичко е само процесор около общата бързина..
Повече от 1000лв за този PDA не давам ако ги имах за PDA.. Който иска и за 1800 като lg prada да го продава.. Немислещи и несъобразителни хора колкото искаш..
Повече от 1000лв за този PDA не давам ако ги имах за PDA.. Който иска и за 1800 като lg prada да го продава.. Немислещи и несъобразителни хора колкото искаш..
между другото, модела има и вграден GPS, незнам защо не го пише в спецификациите тук на сайта...
IZOB6O NE SI SRTRUVAT PARITE TO TOVA E MNOGO NEUDOBNO NE6O XILIADI PATI PO DOBRE NOKIA N95
saglasen sam az imax strashno e neudobno i ne se svikva s nego
Направо можеш да си направиш ЦЯЛА СЕРИЯ мнения. Пробвай с другия линк: ПО-ДОСТОВЕРНО Е!!!
Аре да ми помогнете за избор м/у Atom life и Flame.Благодаря!!!