Ами в БГ трябва да стане както е навън,да кайем САЩ.Хората си плащат една такса и си имат по 600(минимум) безплатни минути,отделно жечер след 21ч им е безплатно,както и цяла събота и неделя.А Щатите може би са по-големи и от Европа по площ.Нямам претенции и тук да са 600 безплатните минути,но може спокойно да пуснат различни такси с различен брой безплатни минути и във вечерните часове да е free.Само че нали тук всички са гладни,дори и да си сит,пак си гладен.По точно всички са мизерници в лъскави дрехи.Такива хора навън ги наричат "ЕВТИНИ"!!!DefaultUser написа: ↑16 окт 2005, 21:50Че то тогава къде е логиката да се ползва такава карта,нали именно заради дълги,безплатни,нощни разговори се взима!
Ограничение за Free Prima Party
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Ограничение за Free Prima Party
Re: Минимална тарифа от 5 ст./мин
За мен е по - удобна промоцията b-free на ГлоБул. Просто много говоря с приятелката си и се налага да се чуваме доста през деня т.е. преди 21ч. така че тук нещата са строго индивидулани :-) С една дума вече почти не ползвам домашен телефон. Събота и неделя да речем като си звъним си говорим по мобилния, а не по стационарния, връзката е много по-добра и чиста А така не се налагаме и да ставаме даже до стационарния, аси говорим тя от тях си от леглото си, а аз от моето си легло у нас-много по-удобно си е :-) отколкото на БТК-то.
Имам един прител дето има Prima party free и звънеше всяка вечер някъде към 23-24ч., е да ама мерси аз си лягам най-късно към 24ч. че сутринта ставам рано за работа, а той нали студент и няма кво да прави и ме занимава, и всъщност няма кой знае какво да си кажем. А да не говорим че доста пъти ми звъни в доста делекатна ситуация, нали се сещате :-) В никакъв случй не казвам обаче че промоцията на МТел не е хубава-даже напротив.
Има и друго взех на родителите си по една карта, така аз звъня безплатно на баща ми, ако той иска да се чуем ми клипва и аз му се обаждам. Татко от своя страна звъни на майка ми безплатно, ако тя иска му клипва и той и се обажда, майка ми пък ми звъни на моя номер безплатно, когато аз искам да се чуем и клипвам и затварям и тя ми се обажда. С една дума образно казано сме на триъгълник. А пък моята приятелка звъни само на мен. С една дума говоря с най-близките за мен хора четиримата (родителите ми и гаджето ми) НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО! :-) Е кое е сега по на далавера питам АЗ?!
Имам един прител дето има Prima party free и звънеше всяка вечер някъде към 23-24ч., е да ама мерси аз си лягам най-късно към 24ч. че сутринта ставам рано за работа, а той нали студент и няма кво да прави и ме занимава, и всъщност няма кой знае какво да си кажем. А да не говорим че доста пъти ми звъни в доста делекатна ситуация, нали се сещате :-) В никакъв случй не казвам обаче че промоцията на МТел не е хубава-даже напротив.
Има и друго взех на родителите си по една карта, така аз звъня безплатно на баща ми, ако той иска да се чуем ми клипва и аз му се обаждам. Татко от своя страна звъни на майка ми безплатно, ако тя иска му клипва и той и се обажда, майка ми пък ми звъни на моя номер безплатно, когато аз искам да се чуем и клипвам и затварям и тя ми се обажда. С една дума образно казано сме на триъгълник. А пък моята приятелка звъни само на мен. С една дума говоря с най-близките за мен хора четиримата (родителите ми и гаджето ми) НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО! :-) Е кое е сега по на далавера питам АЗ?!
-
- Регистриран: 03 юни 2005, 16:10
Re: Минимална тарифа от 5 ст./мин
Пафка, нали ти е ясно, че според условията на промоциите в М(ен)тел и Глобул далаверата ще секне след няколко месеца, ако не се издънят и не ги прекратят дори още по-рано!?
Аз говоря за стабилна, уравновесена фирмена политика, а не за печалбарство на момента, с което се характеризират "мобилните" ни оператори.
Аз говоря за стабилна, уравновесена фирмена политика, а не за печалбарство на момента, с което се характеризират "мобилните" ни оператори.
Re: Адвокат
Приятели, дайте да ги осъдим Мтел. Аз продължавам да не мога да си говоря вечер. Особено в петък. Всички предложения и идеи ще приема с възторг. Някой ще попита: Защо не мина на Глобул? На тези хора ще отговоря така: Защото, тея от ментел не ми дават да си прекратя договора. Това ще бъде още една клауза в обвинението. Да си помгнем сами май ще трябва. Давайе!!!!!!
-
Ami moga da vi kaja samo che mtel sa super manipulatori.Super sa protivni s tia razlichni ceni kam razlichnite operatori i kam btk i t.n.Alchni sa mnogo pri GloBul ne e taka.I vsqko edno neshto na mtel e vinagi bilo po skapo ama vinagi i taxite i cenite na predplatenite i na standartnite im tarifi vsichko e po skapo ta daje i free paketa im e s lev po skap ot globulskia.Drugoto koeto e na globulskoto free moje da e 1 nomer no e non stop nali i koito ima gadje ili nqkoi po blizak moje da lafi non stop bez da chaka kato nqkav gladnik da stane 21:00....koeto e super tapo i kato smetnem che mejdu 00:00 i 05:00 povecheto spat...znachi koe mu e free-to?Drugoto koeto e....samo za mrejata na mtel vaji...emi tva li ti e free-to?Che ima kqr qsno e no GloBul sa po dobre opredeleno.Ai vazzz na mtel i tva e da vazirat vsichki gladnici ot mtel...a puk za tia deto si mislqt che shte osadqt nqkoi....prikazvate si s onia neshta det sa vi v gashtite tva e qsno nikoi nqma vi spre jalkite mtelski karti syshto taka shte si gi polzvate samo che po chestichko shte imate problemi ot sorta na trudno svarzvane s daden nomer prekasvane na razgovora i t.n.Te ot mtel ne sa prosti da se ostavqt da gi sadite vse pak tam e advokat Batkov :) neshtastnici haide bye byeDefaultUser написа: ↑19 окт 2005, 12:29Ами в БГ трябва да стане както е навън,да кайем САЩ.Хората си плащат една такса и си имат по 600(минимум) безплатни минути,отделно жечер след 21ч им е безплатно,както и цяла събота и неделя.А Щатите може би са по-големи и от Европа по площ.Нямам претенции и тук да са 600 безплатните минути,но може спокойно да пуснат различни такси с различен брой безплатни минути и във вечерните часове да е free.Само че нали тук всички са гладни,дори и да си сит,пак си гладен.По точно всички са мизерници в лъскави дрехи.Такива хора навън ги наричат "ЕВТИНИ"!!!
-
Аман от малоумници. Абе icooooo ти да не би да работиш в Глобул, че толкова много ги хвалиш? Явно изобщо не си наясно с някои неща. 1." Drugoto koeto e....samo za mrejata na mtel vaji...emi tva li ti e free-to?" - не знаех, че на Глобул b-free е и към други оператори ?!?!? Явно е някаква нова промоция. Ама те от Глобул са толкова добри душици и мислят само за абонатите си как да им е по-евтино и по-удобно та са пуснали free и към други мрежи. 2."Drugoto koeto e na globulskoto free moje da e 1 nomer no e non stop nali i " - не забравяш ли 4,80 лева на месец??? Май не съвсем free,a? А и тези прословути 300 мин. на месец??? 3. "Ami moga da vi kaja samo che mtel sa super manipulatori.Super sa protivni s tia razlichni ceni kam razlichnite operatori i kam btk i t.n.Alchni sa mnogo pri GloBul ne e taka" - ще ме убиеш :))) Глобул не са били алчни:))) Ти явно не си добре. Все още не се е появил българския НЕАЛЧЕН оператор.DefaultUser написа: ↑19 окт 2005, 19:08Ami moga da vi kaja samo che mtel sa super manipulatori.Super sa protivni s tia razlichni ceni kam razlichnite operatori i kam btk i t.n.Alchni sa mnogo pri GloBul ne e taka.I vsqko edno neshto na mtel e vinagi bilo po skapo ama vinagi i taxite i cenite na predplatenite i na standartnite im tarifi vsichko e po skapo ta daje i free paketa im e s lev po skap ot globulskia.Drugoto koeto e na globulskoto free moje da e 1 nomer no e non stop nali i koito ima gadje ili nqkoi po blizak moje da lafi non stop bez da chaka kato nqkav gladnik da stane 21:00....koeto e super tapo i kato smetnem che mejdu 00:00 i 05:00 povecheto spat...znachi koe mu e free-to?Drugoto koeto e....samo za mrejata na mtel vaji...emi tva li ti e free-to?Che ima kqr qsno e no GloBul sa po dobre opredeleno.Ai vazzz na mtel i tva e da vazirat vsichki gladnici ot mtel...a puk za tia deto si mislqt che shte osadqt nqkoi....prikazvate si s onia neshta det sa vi v gashtite tva e qsno nikoi nqma vi spre jalkite mtelski karti syshto taka shte si gi polzvate samo che po chestichko shte imate problemi ot sorta na trudno svarzvane s daden nomer prekasvane na razgovora i t.n.Te ot mtel ne sa prosti da se ostavqt da gi sadite vse pak tam e advokat Batkov :) neshtastnici haide bye bye
-
Picha kvo si mi pisal prostotii bre choveche?Za tezi neshta koito kazvash prosto nqmam dumi.Znachi Globulskoto free moje da e 4.80 na mesec no tova ne sa pari tova sa okolo desetina min razgovor ako trqbvashe da se plashtat.E tuka gi davash za cial mesec.Za da polzvash uslugata si plashtash taxata.Nishto bezplatno nqma.No na fona na tova koeto mojesh da govorish e dosta zadovolitelno.Po dobre 4.80 na mesec i non stop da si lafish s gadjeto,otkolkoto bez taxa i da chakash kato nqkav bednqk da stane 21:00 i do 5 sutrinta kato povecheto sled 00:00 si lqgat zashtoto ne sa vse pak skitnici a hora koito sled broeni chasove shte hodqt na rabota.Drugoto koeto e sprqmo taxite,tarifite promociite i t.n.GloBul sa bili vinagi po evtinite i po izgodnite,i tretoto za tezi 300 min,pi4 vlez v oficialnia sait na GloBul i mi kaji kade ima takova neshto?!?Kopirai mi linka che az ot 6 godini imam pc i kade li ne vlizam i chudno shto li ne sam go vidql?!?Tela mi e na mesec i 2 dni ot parvia den na promociata imam takava karta i veche nadhvarlqm 92 chasa izhodqshti razgovori a vhodqshtite mi sa samo 2 chasa 4min i 18 sec!Kade sa tezi 300 min na mesec? Tva e drugo nqmam kvo da ti kaja ne bachkam v globul no za final ti kazvam imam 64 nomera v tela na koito po princip zvanq na moi priqteli ot tqh 2 sa na mtel vsichko ostanalo na Globul i 1 nomer na mobifon.Vseki oshte ot predi masovo se otkazaha ot mtel.Nqma kvo da si prikazvame i az bqh edin ot tezi pomnq kak sa mplashtal po 2.40 za minutka hah.Hai bye bye i tva e globul pravqt nqkoi pat tapotii verno,no sprqmo mtela sa klasi nad tqh....DefaultUser написа: ↑19 окт 2005, 20:52Аман от малоумници. Абе icooooo ти да не би да работиш в Глобул, че толкова много ги хвалиш? Явно изобщо не си наясно с някои неща. 1." Drugoto koeto e....samo za mrejata na mtel vaji...emi tva li ti e free-to?" - не знаех, че на Глобул b-free е и към други оператори ?!?!? Явно е някаква нова промоция. Ама те от Глобул са толкова добри душици и мислят само за абонатите си как да им е по-евтино и по-удобно та са пуснали free и към други мрежи. 2."Drugoto koeto e na globulskoto free moje da e 1 nomer no e non stop nali i " - не забравяш ли 4,80 лева на месец??? Май не съвсем free,a? А и тези прословути 300 мин. на месец??? 3. "Ami moga da vi kaja samo che mtel sa super manipulatori.Super sa protivni s tia razlichni ceni kam razlichnite operatori i kam btk i t.n.Alchni sa mnogo pri GloBul ne e taka" - ще ме убиеш :))) Глобул не са били алчни:))) Ти явно не си добре. Все още не се е появил българския НЕАЛЧЕН оператор.
Трябва да си голям лузър, за да си говориш нонстпо с гаджето. Искаш ли да се обзаложим за колко време ще те напусне, ако продължаваш така?
Пич, телефона се използва, за да си уговориш среща, а не да говориш...
Пич, телефона се използва, за да си уговориш среща, а не да говориш...
-
GloBul sa bili vinagi po evtinite i po izgodnite,i tretoto za tezi 300 min,pi4 vlez v oficialnia sait na GloBul i mi kaji kade ima takova neshto?!?Kopirai mi linka che az ot 6 godini imam pc i kade li ne vlizam i chudno shto li ne sam go vidql?!? Пич нали искаш линк към това ограничение за 300 мин. ето ти го www.globul.bg/bg/promotion.html?id=1082# Айде остани си със здраве. Ти може и от 66 години да имаш пс ама като си си малко тъпичък - к'во да направя.DefaultUser написа: ↑20 окт 2005, 10:15Picha kvo si mi pisal prostotii bre choveche?Za tezi neshta koito kazvash prosto nqmam dumi.Znachi Globulskoto free moje da e 4.80 na mesec no tova ne sa pari tova sa okolo desetina min razgovor ako trqbvashe da se plashtat.E tuka gi davash za cial mesec.Za da polzvash uslugata si plashtash taxata.Nishto bezplatno nqma.No na fona na tova koeto mojesh da govorish e dosta zadovolitelno.Po dobre 4.80 na mesec i non stop da si lafish s gadjeto,otkolkoto bez taxa i da chakash kato nqkav bednqk da stane 21:00 i do 5 sutrinta kato povecheto sled 00:00 si lqgat zashtoto ne sa vse pak skitnici a hora koito sled broeni chasove shte hodqt na rabota.Drugoto koeto e sprqmo taxite,tarifite promociite i t.n.GloBul sa bili vinagi po evtinite i po izgodnite,i tretoto za tezi 300 min,pi4 vlez v oficialnia sait na GloBul i mi kaji kade ima takova neshto?!?Kopirai mi linka che az ot 6 godini imam pc i kade li ne vlizam i chudno shto li ne sam go vidql?!?Tela mi e na mesec i 2 dni ot parvia den na promociata imam takava karta i veche nadhvarlqm 92 chasa izhodqshti razgovori a vhodqshtite mi sa samo 2 chasa 4min i 18 sec!Kade sa tezi 300 min na mesec? Tva e drugo nqmam kvo da ti kaja ne bachkam v globul no za final ti kazvam imam 64 nomera v tela na koito po princip zvanq na moi priqteli ot tqh 2 sa na mtel vsichko ostanalo na Globul i 1 nomer na mobifon.Vseki oshte ot predi masovo se otkazaha ot mtel.Nqma kvo da si prikazvame i az bqh edin ot tezi pomnq kak sa mplashtal po 2.40 za minutka hah.Hai bye bye i tva e globul pravqt nqkoi pat tapotii verno,no sprqmo mtela sa klasi nad tqh....
-
Imashe no go iztrihaDefaultUser написа: ↑20 окт 2005, 11:39GloBul sa bili vinagi po evtinite i po izgodnite,i tretoto za tezi 300 min,pi4 vlez v oficialnia sait na GloBul i mi kaji kade ima takova neshto?!?Kopirai mi linka che az ot 6 godini imam pc i kade li ne vlizam i chudno shto li ne sam go vidql?!? Пич нали искаш линк към това ограничение за 300 мин. ето ти го www.globul.bg/bg/promotion.html?id=1082# Айде остани си със здраве. Ти може и от 66 години да имаш пс ама като си си малко тъпичък - к'во да направя.