One E9+ dual sim
-
- Регистриран: 17 ное 2011, 10:56
HTC One E9+
Страхотен фаблет...появата му се маркира..а всъщност това е флагмана на Htc.Страхотен дисплей и хардуер..невероятни камери...Заболя ме главата от lg..samsung..apple това е фаблета на годината..за 500?..
Re: HTC One E9+
Че къде го видя, пробва, подържа, пойгра, че казваш, че е фаблета на годината.
5.2 инча- фаблет? Добре...
Или само си влезнал в gsmarena и го реши набързо.
5.2 инча- фаблет? Добре...
Или само си влезнал в gsmarena и го реши набързо.
Re: Re: HTC One E9+
Той може и да не го е виждал,но и ти не си видял добре та.... 5,5" е!!
Re: Re: Re: HTC One E9+
:D Да, 5.5 е и много добре изглежда! 1150 лв. е в ситител, ако падне доволно цената може да го пробвам.
-
- Регистриран: 17 ное 2011, 10:56
Видях телефона в чужбина...това е личното ми мнение..за мен Htc са сериозна компания..софтуерно обезпечени телефони..без бъгове..качествени материали и красив дизайн.Параметрите на телефона са страхотни..работи перфектно..камерите са убийствени..Който си харесва друга марка..да си купува..споделям личен опит..Някой неща в България се налагат заради модата и рекламата..Аз ще си купя този фаблет...при това dual sim...Не желая извити дисплеи..фалшиви цветове или кожи...които след месец..два ще се износят..или изтъркат...за 1500-1600лв.
Re: Re: Re: Re: HTC One E9+
яз гледам м9+:D
Моя грешка
Моя грешка
Не ми харесва съотношението между процесор графика и резолюция на дисплей , ако дисплея беше 1080p - щеше да е много по добре. Не вярвам да може да се играят гладко по сложните 3d игри на този дисплей с този чип , иначе камерите са много добри . Батерията в стендбай може и да държи много , но при игри и видео ще пада доста бързо ,според мен тези характеристики които дават HTC за батерията - ще се окажат неверни ...
В YouTube четох, че телефона се зареждал много бавно, нямал поддръжка на QuickCharge ... иначе изглежда добре.
Re: Re: HTC One E9+
QuickCharge поддържат само апаратите с Qualcomm процесори , а този е с Mediatek:S
Пълното зареждане от десетина процента до 100% става за 1.57 часа при мен;)
Пълното зареждане от десетина процента до 100% става за 1.57 часа при мен;)