One (M8)

stefanicio
Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
Контакти:

Re: HTC One (M8)

Мнение от stefanicio » 08 апр 2014, 12:13

[Quote]А има ли го за стария модел (M7) този калъф ?[/Quote]
За сега този калъф е единствено за M8. Струва 50$ и се предлага в различни и разнообразни цветове. Възможно е този калъф да се използва и за други марки и модели телефони, включително и M7, но за тази цел трябва да бъде произведен конкретно за тях (за да пасне самия апарат) и също така имат нужда от специална софтуерна добавка за да работи. Самата софтуерна добавка (приложение) е доста лесно да се напише и искрено се надявам да се появят подобни калъфчета и за другите марки, макар да се съмнявам, че ще се случи. Самият калъф има обаче един огромен минус. Заради типа на дисплея (LCD) той изобщо не пести батерията, както са S-View калъфчетата на Samsung или други моделли с AMOLED дисплей. Все пак, ако не си играеш постоянно с него да го светваш, няма да окаже почти никакво влияние на живота на батерията :)
Ето линк към едно клипче в което калъфчето е разгледано малко по-подробно:
https://www.youtube.com/watch?v=d7n34bkF-Ew

Scorpinox10
Регистриран: 09 фев 2011, 23:01

Мнение от Scorpinox10 » 08 апр 2014, 21:37

[Quote]Много е ефектно, също като телефона.[Quote]

Да се надяваме най-накрая да си намерил нещо за твоите високи стандарти. Пожелавам ти да си го купиш и най-накрая да мирясаш и да спреш да пишеш глупости за хорските телефони :D

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 09 апр 2014, 00:11

Искрено благодаря.Радвам се, че съм те развълнувял, както винаги.
А сега си пий хапчетата и се успокой. После нареди и щракай сапунерките.

Scorpinox10

Мнение от Scorpinox10 » 09 апр 2014, 00:42

Що са нярвиш :D
Мама и тате не ти ли събраха пари за нов флагман (woo)
Все пак доста време мина от SGSIII :D
Само като си представя каква шушумига си в реалния живот и ще ритна камбаната да се смея.
Пълен некадърник, неграмотник и неудачник - ето и аз ти направих ревю в MobileBulgaria :D

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Мнение от omax » 09 апр 2014, 09:09

Ти ще се научиш ли да уважаваш чуждо мнение и да не ползваш толкова агресивен тон и конкретни епитети?

\"Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, н[B]ай-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.[/B] \"(angry)

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 09 апр 2014, 09:40

[Quote]Отговор

» Виж мобилния телефон Тема: Re: HTC One (M8) [Re: Scorpinox10]

Автор: buttman
Дата: 09.04.2014 00:11

Искрено благодаря.Радвам се, че съм те развълнувял, както винаги.
[B]А сега си пий хапчетата и се успокой[/B]. После нареди и щракай сапунерките.[/Quote]

@omax, съгласи се, че най-малкото не подхожда на модератор да пише такива неща по адрес на потребител! Вижда се, че човека харесва Самсунг, а ми нека да си се кефи, нали тук сме малко или много манияци на тема мобилни технологии. И на теб на времето ти беше неприятно някой да плюе по Iphone, знаеш как е. Трябва да уважаваме избора на другите, за това вече за мен е безсмислено да влизам в спорове. Най-добре е човек ако има възможноста да пробва различни неща, така сме по-обективни. Въпросния модератор много ясно показва във всяка една тема, че мрази Самсунг и дразни феновете. На мен не ми пука, каквото иска да си говори, защото ползвам и ще ползвам различни неща. Но от всичко, което съм ползвал или просто разцъквал - при андроидите Самсунг са номер 1!;) Скоро тествах и Лумия 1520, и да ти кажа най-много се доближава до IOS тоя Windows. Тествах няколко тежки игри и си ги папна за закуска. Вече, ще се въздържам да давам определения за нещо до което съм се докосвал само за кратко. Има хляб в тая ОС.
Извинявам се за офтопика, но просто вече ми писва от тоя спам, където се излива от всякъде! Иначе това HTC много ми хареса, въпреки, че не харесвам особенно марката.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Мнение от omax » 09 апр 2014, 16:49

Никога не съм си позволявал да използвам обидни епитети и то към към личности, които не познавам. Това визирах, епитети като ...цитирам \"некадърник, неграмотник и неудачник \"

Scorpinox10

Мнение от Scorpinox10 » 09 апр 2014, 19:18

Сигурно си мислиш, че аз употребявам тези думи към това лице случайно! Или съм груб и агресивен към всеки? Не взимай страна без да знаеш защо. Виж му всички мнения колко е груб не само към мен конкретно, но и към други потребители : разбирачо, малоумен ли си...и все в тоя род! Къде беше ти г-н Omax като се обърна към мен : \"ти си пълен боклук\"? И куп други епитети и простотии! Или го подкрепяш на база хейт към Самсунг. Защото не ти прави впечатление, че първо той ме обижда. Той си живее в измислен свят защото в реалния тия хапчета дето ми ги предлага ще му ги мушна в а**са и ще мина като валяк през него каквото и да ми коства. И много ми е смешно, някой да дава мнение за нещо, което не е докосвал дори :|

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 09 апр 2014, 20:08

Успокой се, валяче ! Не ставай смешен.

geleto_
Регистриран: 02 ное 2004, 08:06

Мнение от geleto_ » 09 апр 2014, 21:19

НА ВАС ДВАМАТА КАК НЕ ВИ ПИСНА(angry)(angry)(angry)

Отговори