One (M8)

stefanicio
Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
Контакти:

Re: HTC One (M8)

Мнение от stefanicio » 15 апр 2014, 12:16

[Quote]Всички, които са се докоснали до телефона, твърдят обратното. Общо взето, определението за усещането и вида е едно - невероятни !
Благодарение на металните кантове и монолитния корпус усещането е съвсем друго спрямо предния модел.[/Quote]
Няма да говоря за това колко по - добър или по - лош е този модел от предния от гледна точка на дизайн. Това в общи линии си е лично мнение за всеки с различен вкус. Искам да споделя, обаче, колко по - хлъзгав е този модел. Нямам идея дали е само при мен и моите приятели, които го изпробвахме, но какъвто е заоблен и с този алуминий имам чувството че е намазан с грес. Ако не ти е потна ръката телефона се опитва да се самоубие постоянно. Разбира се, кейсовете помагат много, но аз лично никога не използвам такъв, защото не само, че загрозява самия апарат, а и ме дразни да си купя нов телефон и да го омотая като мумия целия (правех така в началото, разбира се, ама след това спрях). Така де. Това ми е впечатлението от телефончето. Иначе външно изглежда страхотно (по мои вкусове). Не можах да сравня дали е по - хубав или не от предния модел, понеже One (M7), който имахме под ръка беше черен, а One ( M8 ) беше някакъв сивкав. Бяха различни външно и всеки си имаше свой чар :)

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 15 апр 2014, 12:33

Удари му една пила и няма да се хлъзга. :D
Това не ме притеснява. Имам опит с iPhone 4 - хлъзгав и тежък.

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Мнение от Боби13 » 15 апр 2014, 12:52

А ти пък си известен с негативното си мнение за НТС :) Нито ти ще промениш нашето, нито ние твоето :)

stamford_bridge27
Регистриран: 27 сеп 2007, 00:01

Мнение от stamford_bridge27 » 15 апр 2014, 14:15

Заради такива като теб човек направо човек да не пише първи впечатления... Чак и прицени, че не е бил добър фотограф. Голям тарикат се извади. Не можа да намери нещо друго да каже и почна да обяснява, че разглобяването му било трудно и не знам си кво все едно той ще го разглобява телефона. Примерно аз си правя застраховка на телефона и като му стане нещо идват взимат ми го и ми дават чисто нов на другия ден. Кат си толкова отворен и ти си направи и недей да мислиш какво ще ти се случи с телефона. А относно камерата човекът се занимавал с фотография и го има телефона, ти си тръгнал го разубеждаваш в противното като го нямаш телефона. Не знам от каде е този хейт.. (angry)

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 15 апр 2014, 14:58

[Quote]Не знам от каде е този хейт[/Quote]
Човекът е просто фанатичен маниак на тема самсунг и се скъсва да пише всякакви простотии в темите на конкуренцията. ;)

...Николайчо, преди да изръсиш нещо по мой адрес... дразниш дори и големи привърженици на марката като мен.Прекаляваш с някои неща!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

showmena
Регистриран: 14 апр 2014, 21:53

Мнение от showmena » 20 апр 2014, 00:44

По въпросът за теглото на мен ми се струва лекичък, даже на няколко пъти си мисля, че ми е в джоба, но е добре! За удобството в ръката, мога да кажа, че с палец го обхождам целия, само за горният ляв ъгъл си трябва една маневра, на ръката, но е добре, що се отнася до хлъзгавината, мога да кажа, че ползвам калъфът, който е в комплекта в кутията, и нямам проблем, сега че качеството на това допълнение не е хубаво е отделен въпрос, но който иска си купува друг! И за камерата, ако мога да добавя последно(мое мнение ) Лично аз не търся , кой знае каква камера, защото искаш ли добри снимки си купуваш фото апарат с допълнителни обективи, така че всеки си знае изискванията, към снимките, които иска да прави !!!

Deadhorseman
Регистриран: 06 май 2012, 21:44

Мнение от Deadhorseman » 20 апр 2014, 11:51

Искам да попитам има ли HTC One ( M8 ) без сензора отзад над камерата? Понеже един приятел вчера си купи от глобул и го няма ?! А ми казва,че бил М8.

stoks
Регистриран: 25 сеп 2006, 19:14

Мнение от stoks » 20 апр 2014, 12:14

М8 от глобул?Може ама в Норвегия!Пък и м8 има две задни камери.Май си метнат яко.

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Мнение от Боби13 » 20 апр 2014, 14:09

В България операторите ще го предлагат от май :) Купил си HTC One M7 , който е модел от миналата година :)

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 27 апр 2014, 13:17

Нашите опери, кога ще го предлагат?
Samsung GALAXY S22 Ultra

Отговори