One M9
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC One M9
Очевидно съм прав.Съмнявам се обаче, че някой има проблем със синия цвят.
Хайде да видим и тук кой дисплей е с естествен цвят и най-висока яркост.
Хайде да видим и тук кой дисплей е с естествен цвят и най-висока яркост.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC One M9
Много ми е инересно тия 7/10 секунди на кого ще му направят впечатление когато си използва неговия любим телефон?
Толкова ли са важни тия секунди немога да разбера
Толкова ли са важни тия секунди немога да разбера
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC One M9
Всъщност синята светлина е вредна. Ползвам на гсма си еквивалента на f.lux - Lux https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vitocassisi.luxlite
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC One M9
@buttman, *************
Нямам никакви съмнения, че htc one m9 ще е чудесен телефон.
@buttman, *************
Нямам никакви съмнения, че htc one m9 ще е чудесен телефон.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC One M9
Единствено Toshiba-камерата не е на нивото на останалите флаг-ове. Всичко останало е перфектно, но това си остава минуса на One, за момента.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC One M9
Минуси, плюсове и темподобни си проличават едва... след масово използване и отзиви от що-годе компетентни потребители.
На четене много неща изглеждат "чудесно и перфектно ", но каква е реалността е съвсем друга бира...
На четене много неща изглеждат "чудесно и перфектно ", но каква е реалността е съвсем друга бира...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC One M9
Давам мнение на компетентен потребител, ползвал телефона около седмица (колегата IT): "Камерата е трагедия, голяма излагация, ама в крайна сметка си имам апарат с една торба обективи и SGS187 и iphone 1438 няма да могат да правят снимки като него. Малко ме дразни тая ръбестата лайсна отстрани, ама май заради нея се държи по-стабилно. Много грее, като акумулираща печка е. Иначе телефона е супер. Събота и Неделя над 12 часа му отделих, всичко върви перфектно"
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC One M9
За греенето си прав, но това е нормално при положение че е метален и топлината се предава по бързо! Колкото до изделието като цяло - мога да обобщя че нямаше WOW-ефект, както с М7. Иначе подобренията са открояващи ако не си ползвал друго ХТЦ (М7 или М8)- форма, захват, батерия, звук, sence, камера и пр. Моят съвет е ако си с М7 е сериозен ъпгрейд но ако си с М8 изчакай следващия М10 или поне да падне цената до по разумни стойности!
Re: HTC One M9
Здравейте! Понеже в момента съм с HTC oneX мисля, че е време да го сменям :)
До скоро нямах проблеми с него, но от 2 месеца започна да ми се губи падащото меню след като го претоваря и след многократно изпускане :D получих оплаквания от хората с които разговарям чрез въпросния апарат, че много лошо ме чуват, но както и да е, така или иначе мисля, че вече трябва да го сменям.
И ето тук идва моя въпрос, към тези от вас които са по-запознати с технологиите в тази сфера на смартфоните. Мисля, че се подразбира, че не съм на "ти" с тази тема и искам да ми препоръчате модел на HTC който да си заслужава. От прочетеното до момента съм се спрял на М9 макар, че ме притеснява факта за загряването и това ме разколебава, дали да не си взема М8+.
До скоро нямах проблеми с него, но от 2 месеца започна да ми се губи падащото меню след като го претоваря и след многократно изпускане :D получих оплаквания от хората с които разговарям чрез въпросния апарат, че много лошо ме чуват, но както и да е, така или иначе мисля, че вече трябва да го сменям.
И ето тук идва моя въпрос, към тези от вас които са по-запознати с технологиите в тази сфера на смартфоните. Мисля, че се подразбира, че не съм на "ти" с тази тема и искам да ми препоръчате модел на HTC който да си заслужава. От прочетеното до момента съм се спрял на М9 макар, че ме притеснява факта за загряването и това ме разколебава, дали да не си взема М8+.
Re: Re: HTC One M9
М9 грее много, и то само от говорене. М8s или М9+ имаш предвид? камерите не са особенно добри заради липсата на оптична стабилизация, така че ако снимаш се ориентирай към друго. Другият вариант е ако не бързаш много да изчакаш 2 месеца за HTC A9 (htc aero). Очаква се да бъде уникален телефон. Аз като фен на HTC след повече от 4години с htc-та минах на iphone, в момента никое htc не можа да ме грабне.