One S
Re: HTC One S
[Quote] много бих искал да чуя няколко мнения[/Quote]
Във форума за андроид ти беше отговорено достатъчно подробно, защо и тук !?(no)
Във форума за андроид ти беше отговорено достатъчно подробно, защо и тук !?(no)
-
- Регистриран: 01 юли 2010, 14:33
До тъпия колега с неподготвените коментари относно че батерията ще се скапе за 2 години ,сега съм с one s стария ми е desire hd и е на 3 години близо и батерията му е по читава отколкото на много самсунзи които са на тази възраст,по тая логига iphone 3gs i 3g трябва да са излязли от употреба и да яма здрави...
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 18:22
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn
-
аз много искам да си купя HTC One S, обаче незнам къде да го търся...аз знам само мтел, германос, виваком и т.н , но незнам откъде мога да го взема с 1.5 процесор? някой дали ще може да ми сподели къде мога да го намеря?
[Quote]къде мога да го намеря? [/Quote]
Ако си от София - магазин АМCО бул. Патриарх Евтимий 23. http://amco-gsm.com/category/8/nokia.html?&page=3
P.S. Не се подвеждай от цената (1000 лв.) обявена на сайта. Тя е такава още от нова година насам. Питах за него преди три месеца - тогава ми го предлагаха на 850 лв. Сега цената му е определено по-ниска.
:)
Ако си от София - магазин АМCО бул. Патриарх Евтимий 23. http://amco-gsm.com/category/8/nokia.html?&page=3
P.S. Не се подвеждай от цената (1000 лв.) обявена на сайта. Тя е такава още от нова година насам. Питах за него преди три месеца - тогава ми го предлагаха на 850 лв. Сега цената му е определено по-ниска.
:)
-
браво мерси много ще го проверя :)) ... а ти купи ли си го тогава като си проверявал или? питам защото разбрах че също някои апарати имали някакъв проблем с постоянно сменящ се екран все едно е натиснат нон стоп home бутона и да те питам ако си го взел дали си имал такъв проблем а ако не си го взел тогава какво те е разубедило ако можеш да споделиш :))
-
- Регистриран: 28 авг 2012, 22:40
ако искаш да го взимаш през интернет - http://novtelefon.com/HTC-One-S-16GB
цената в момента е намалена, че и пада - преди няколко дни беше 750, сега е 738
доставят по Еконт, така че най-много още 10 лева отгоре (cyber)
цената в момента е намалена, че и пада - преди няколко дни беше 750, сега е 738
доставят по Еконт, така че най-много още 10 лева отгоре (cyber)
-
това е супер мерси :)) аз само се притеснявам, че почнах да чета някви работи в нета че много давали някакъв бъг с хоум бутона :( ще проверя и в AMCO и в този сайт, който прати и ако това е цената, че и падаи е с 1.5 процесор много ще се радвам :)) и дано само да не даде бъгове след това :P
[Quote]а ти купи ли си го тогава като си проверявал или? [/Quote]
Не, не си купих, цената беше доста височка. После чаках при операторите да е с поне 100 лв.по-евтино, но те взеха да ни предлагат модела със стария процесор. Сега вече мога да го взема, но ще изчакам да дойде 5-та на iphone - тогава ще реша какво да си взема.(whistle)
Не, не си купих, цената беше доста височка. После чаках при операторите да е с поне 100 лв.по-евтино, но те взеха да ни предлагат модела със стария процесор. Сега вече мога да го взема, но ще изчакам да дойде 5-та на iphone - тогава ще реша какво да си взема.(whistle)
-
оooо аз изобщо няма да чакам iPhone-а :D но все пак ще трябва да изчакам поне 1 месец сигурно да събера парички, но той и рожденият ми ден идва скоро та вече знам какво да отговарям на въпроса "Какъв подарък искаш" :P само се надявам да не почне да дава някви бъгове че четох из нета че на доста хора се случвало :S
P.S. Благодаря много на всички за коментарите! Много ми помогнаха иначе сигурно щях да си го купя от някои от мобилните оператори на по-висока цена с по-стария процесор :P (bow) :))
P.S. Благодаря много на всички за коментарите! Много ми помогнаха иначе сигурно щях да си го купя от някои от мобилните оператори на по-висока цена с по-стария процесор :P (bow) :))