One S
-
- Регистриран: 27 апр 2011, 21:03
Re: HTC One S
Под малко ползване разбирам 30 мин говорене и малко wifi и 30 мин музика
[Quote] Къде ги видя тия 870 лв ?[/Quote]
Цената ми я казаха на място в офиса.(angry) От един месец следя цената на този телефон при тях. Преди 10 дена го предлагаха на 920 лв., сега вече на 870 лв. Явно маржа в цената им е 50 лв. :| Ще изчакам още 10-на дена, явно цената ще пада още.
P. S. Цената от 1000 лв. им стои на сайта вече така от месец - явно не са я актуализирали още. (whistle)
Цената ми я казаха на място в офиса.(angry) От един месец следя цената на този телефон при тях. Преди 10 дена го предлагаха на 920 лв., сега вече на 870 лв. Явно маржа в цената им е 50 лв. :| Ще изчакам още 10-на дена, явно цената ще пада още.
P. S. Цената от 1000 лв. им стои на сайта вече така от месец - явно не са я актуализирали още. (whistle)
[Quote]Под малко ползване разбирам 30 мин говорене и малко wifi и 30 мин музика [/Quote]
При всички случаи Z520е ще кара повече от Z560, защото е с по-нов процесор S4 ;)
При всички случаи Z520е ще кара повече от Z560, защото е с по-нов процесор S4 ;)
-
- Регистриран: 02 юли 2011, 11:35
Колега нямя как да кажа колко време ще издържа с твоето нормално ползване,защото го имам от една седмица и немога да му се нарадвам още.За сега го зареждам всяка нощ но пък и го разцепвам от ръчкане.За пример ще дам това че съм с постоянно вкл мобилен или безжичен нет.Скайпа и фейсбук постоянно логнати.Работа на дисплея между 3-4 часа и разговори 30-45 мин.Направи си сметка колко ще държи сам с твоите нужди.Само да споделя че съм с истинския One S на 1.5Гх.
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 14:42
От този ценови клас HTC One S е най-доброто. Препоръчвам ви го.
[Quote]От този ценови клас HTC One S е най-доброто. Препоръчвам ви го. [/Quote]
За препоръка, според мен, е само модел Z520e, другия - не! (no)
[Quote]От този ценови клас HTC One S е най-доброто. Препоръчвам ви го. [/Quote]
поддържа ли NFC или само ONE X го има:|
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Честито ;) В нета чета доста положителни неща за качеството на звука (музика), общо взето се нарежда сред най-добрите предложения на пазара в това отношение. Знам, че в комплекта не идват Beats слушалки, но все пак имаш ли някакви впечатления от музикалните възможности на телефона ?