One S
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Re: HTC One S
Моля ви помогнете! Колебая се между СГС2,сони експириа p и естествено този! Интересува ме примерно дали дисплея на самсунга превъзхожда този на one s?
-
- Регистриран: 02 юли 2011, 11:35
Колега незнам защо се чудиш въобще.:|:|:|Напрао взимай този но гледай да е с новия процесор.Дисплея е по-добър от този на Самсунг и като резолюция и като пиксели на см.С по-бърз и по-енергоспестяващ процесор е и е доста по-красив.За Сони неискам да говоря,защото са сега немогат да ме впечатлят нито с дизайн нито с характеристики нито с операциона система нито пък с цена.Затова не се чуди и взимай С ката.;)
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Благодаря за съвета! А кой е новия процесор? Аз незнаех,че има нов и стар:| Вярно ли е че телефона е с амолед дисплей? Аз го гледах в глобул също така и галаксито и като че ли хтс-то е с по-блед екран докато самсунга е с много ярък дисплей.Дали по-наситените цветове са с предимство или не е хубаво да са толкова ярки? Моля те помогни!
[Quote]А кой е новия процесор? Аз незнаех,че има нов и стар:[/Quote]
Моделът Z520e с 1.5MHz. е с нов процесор, Z560, който е с 1.7MHz. е със стар процесор
Моделът Z520e с 1.5MHz. е с нов процесор, Z560, който е с 1.7MHz. е със стар процесор
Лошо е че батерията не се сменя - като се скапе хвърляш телефона (no)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Ти пък!
Може разбира се ама трябва да мине през сервиза.
Може разбира се ама трябва да мине през сервиза.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Здравейте,
много бих искал да чуя няколко мнения, че съм пред дилема и колкото повече чета все по-труден ми става избора! И трите телефона съм ги разглеждал, спрял съм се на следните апарати в ценови диапазон 500-650 (с нов абонаментен план на Глобул 10.90) :
1. Samsung Galaxy SII 629 лв - Тук ми харесва добрата производителност и батерия, но другите са с по-добра резолюция на дисплея.
2. HTC One S - 629 лв , но тук ме притеснява от всичко, което изчетох, че в Глобул го предлагат само с по-стария процесор S3, който харчел повече ток и по-бавен!
3. Samsung Galaxy Nexus 560 лв от Виваком + такси , за 620 лв - Добър дисплей, винаги първи ще получава актуализациите първи, но чета че не бил толкова бърз колкото S2 и по-слабата камера.
Благодаря!
:)
много бих искал да чуя няколко мнения, че съм пред дилема и колкото повече чета все по-труден ми става избора! И трите телефона съм ги разглеждал, спрял съм се на следните апарати в ценови диапазон 500-650 (с нов абонаментен план на Глобул 10.90) :
1. Samsung Galaxy SII 629 лв - Тук ми харесва добрата производителност и батерия, но другите са с по-добра резолюция на дисплея.
2. HTC One S - 629 лв , но тук ме притеснява от всичко, което изчетох, че в Глобул го предлагат само с по-стария процесор S3, който харчел повече ток и по-бавен!
3. Samsung Galaxy Nexus 560 лв от Виваком + такси , за 620 лв - Добър дисплей, винаги първи ще получава актуализациите първи, но чета че не бил толкова бърз колкото S2 и по-слабата камера.
Благодаря!
:)
За 2 години батерията ти на HTC One S ще замине ! Какво ще правиш ? Ще го хвърлиш или ще си го запазиш за спомен да се сещаш как си се натикал здраво :-)
Взимай Note - няма да сбъркаш !
Взимай Note - няма да сбъркаш !
-
- Регистриран: 02 юли 2011, 11:35
Колега няма смисъл да подвеждаш човека за бетерията.Първо не е казано че след две години батерията ще се скапе....просто ще издържа по-малко.Второ няма смисъл да изхвърляш телефона а просто да си купиш един комплект инструменти за телефони и да си я смениш сам.Ето ти пример как става на Iphone 4s който също е с вградена батерия===>http://www.ifixit.com/Guide/Installing-iPhone-4S-Battery/7111/1.И трето между трите телефона за които се чуди колегата.....няма кво да мисли а направо да взима One S но ако е възможно с новия процеср,което ще рече че нетрябва да е от ОПЕРАТОР.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Ми и аз казвам същото ама никой не чете.
Само както казах една смяна в сервиз ще му излезе в пъти по евтино от нов телефон ако този му върши същата работа и не иска последна дума на тогавашната техника (след 2 години).А и не е казано че ще издържи толкова - може да се скапе по-рано или да стане като N73-ката ми - 5 години вече си работи с оригиналната без явни признаци на изхабяване (не знам що за батерия е това чудо, li-pol е).
Само както казах една смяна в сервиз ще му излезе в пъти по евтино от нов телефон ако този му върши същата работа и не иска последна дума на тогавашната техника (след 2 години).А и не е казано че ще издържи толкова - може да се скапе по-рано или да стане като N73-ката ми - 5 години вече си работи с оригиналната без явни признаци на изхабяване (не знам що за батерия е това чудо, li-pol е).
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0