One
Re: HTC One
Много яка оферта от, която не мога да се възползвам ми предложи братовчед ми в Ирландия. Той иска да си вземе Нексус 4 и ми каза, че може да сключи най-ниския възможен договор и му дават HTC One за 300?.(woo) Аз да му го платя и ми го праща а той си взима Нексуса. Аз няма как да се възползвам понеже скоро си взех Ноут 2 и, ще ми стане малко множко вече..:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
верно ли бе ? от къде си научил тази информация ?
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn
ходих в германос и ми казаха че ще го получат към средата май, а във виваком само лъжат че ще дойде др седмица, то минаха 5 :D
хахаха аз спрях да ходя даже :D http://www.youtube.com/watch?v=1fcyJBppJV4 интересно клип4е
[Quote]а във виваком само лъжат [/Quote]
Туй се казва \"зарибяват\", а иначе можеш и този месец да го гледаш на картинка в каталога им за месец април. Предишната беше в каталога им за март. :P
Туй се казва \"зарибяват\", а иначе можеш и този месец да го гледаш на картинка в каталога им за месец април. Предишната беше в каталога им за март. :P
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Това е стандартна стратегия на всички продавачи независимо какво продават:
\"в момента нямаме но скоро/другата седмица очакваме зареждане/да получим\" за да не търсиш другаде а да отидеш пак при тях.Пък ти си чакай така и ходи редовно да проверяваш... сигурно поне 1-2 месеца ако изобщо получат желаното.
\"в момента нямаме но скоро/другата седмица очакваме зареждане/да получим\" за да не търсиш другаде а да отидеш пак при тях.Пък ти си чакай така и ходи редовно да проверяваш... сигурно поне 1-2 месеца ако изобщо получат желаното.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 02 апр 2013, 13:13
15 април ми казаха в магазин на Патриарха. Това звучи чудничко :P;)
\'\'магазин на Патриарха\'\' този магазин на Виваком ли е ?
На 15-сти ще го има в O-connect. И аз го чакам, даже съм го поръчала на преордер.