One
Re: HTC One
[Quote]цената на този модел следва да е около 1500лв.[/Quote]
Имаше един, който слагаше цените на телефоните по същия начин! HTC Butterfly беше го оценил на 1200 лв., макар че и до сега телефона не е пуснат на нашия пазар на каквато и да е цена. Сега още един \"познавач\" на телефони!
P. S. Телефона в eBay вече се предлага на цена от EUR 614,71.
Имаше един, който слагаше цените на телефоните по същия начин! HTC Butterfly беше го оценил на 1200 лв., макар че и до сега телефона не е пуснат на нашия пазар на каквато и да е цена. Сега още един \"познавач\" на телефони!
P. S. Телефона в eBay вече се предлага на цена от EUR 614,71.
И очакваме включване от Германос : http://www.germanos.bg/catalogue/mobile-communications/htc-m7 (whistle)
Ако в Европата е на 600 евро, тук би следвало едно ниво от 1500лв. да е минимума, това по простата сметка че 600 евро = 1200лв., +20% ДДС и ето ти 1500лв. Обаче, за тук и маржът трябва да е по-голям, заради малкия обем, значи при тези условия цената отива на 1600-1700лв. Във всеки случай обаче, цената би трябвало да е твърдо под 2000лв.
[Quote]Ако в Европата е на 600 евро, тук би следвало едно ниво от 1500лв. да е минимума, това по простата сметка че 600 евро = 1200лв., +20% ДДС и ето ти 1500лв. Обаче, за тук и маржът трябва да е по-голям, заради малкия обем, значи при тези условия цената отива на 1600-1700лв. Във всеки случай обаче, цената би трябвало да е твърдо под 2000лв. [/Quote]
Какви маржове,какъв малък обем, какви ДДС-та!? Според тези сметки Iphone 5 като е на 600 евро, да не би да се предлага на цена на 1500 лв. в България !? На свободна продажба в момента е на 1345 лв.
Какви маржове,какъв малък обем, какви ДДС-та!? Според тези сметки Iphone 5 като е на 600 евро, да не би да се предлага на цена на 1500 лв. в България !? На свободна продажба в момента е на 1345 лв.
-
- Регистриран: 06 юни 2011, 15:11
Дизайна на смарта ме грабна от раз... Стерео говорителите вдигат летвата още повече. Според мен екрана е с точната големина за такова устройство. Имайки в предвид, че ще бъде на пазара едва месец след анонсирането, това го прави още по-прекрасен, но тази камера... Ще изчакам по-детайлно ревю да и видим възможностите, понеже някакси не върви от N8-цата от 2010 да сменя с флагмен за 2013 и да е по кофти, а това е фактор който при мен доста влияе. Инак Zoe доста ми хареса като екстра, че винаги докат се запечата момента той просто изчезва...
First look : http://www.youhtc.ru/2013/02/pervyj-vzglyad-na-htc-one/
Май трябва да попрочетеш още за тази 4 Мегапикселова камера. Намери. И тук има...
Аз също имах Нокиа Н8 => сега съм с Оне Х и с нетърпение чакам сега да излезне този и много се чудя кой цвят да си взема че до сега само черни телефони а този някак си белия е по хубав ми се струва но незнам как ще е на живо :)
Ако се лющи като iPhone 5 по-добре си вземи сивия/сръбърния вариант, по-малко ще му личат щетите.;)
Сега сериозно - който ти хареса на живо, всеки има различни предпочитания - например четох мнението на един кандидат купувач, който иска да се вземе черния вариант, защото при него по-малко се забелязват решетките на говорителите, които го дразнели.
П.п. Ето и първата оферта - http://o-connect.com/m94300-htc-one.html
Сега сериозно - който ти хареса на живо, всеки има различни предпочитания - например четох мнението на един кандидат купувач, който иска да се вземе черния вариант, защото при него по-малко се забелязват решетките на говорителите, които го дразнели.
П.п. Ето и първата оферта - http://o-connect.com/m94300-htc-one.html
И аз съм сериозен кандидат за този телефон. И аз съм пред дилема с цветовете... мисля си че като ги видя наживо ще реша.
Бях с черно СГС, сега съм с бял Нексус и мисля пак да мина на черен, но две неща ме спират при това HTC да избера черния - задължително ще се обели по ръбовете. Няма такова нещо като неолющена боя от остър метален ръб (калъфи НЕ ползвам) , ако ще да анодизирана бла бла... и второто е, че сребристия не изглежда съвсем зле.
Бях с черно СГС, сега съм с бял Нексус и мисля пак да мина на черен, но две неща ме спират при това HTC да избера черния - задължително ще се обели по ръбовете. Няма такова нещо като неолющена боя от остър метален ръб (калъфи НЕ ползвам) , ако ще да анодизирана бла бла... и второто е, че сребристия не изглежда съвсем зле.