One
Re: HTC One
[Quote]Оплакванията от Галакси 4 започнаха и ще сбъркат много тези, които се запътят към него :)[/Quote]
Какви са оплакванията?
Какви са оплакванията?
И за пътническия СОЦ влак си има пътници ...
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Няколко човека са избързали и са си брикнали телефоните в опит неразумно да им флашнат недоправени ромове.
Това са така наречените оплаквания.
Това са така наречените оплаквания.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Много хора хвалят нокия 808 е нека и аз ви кажа нещо. Първо \"Symbion\" е пална трагедия дори не знам как все още съществува а нокията 808 е нищо повече от някакви си пиксели на камерата освен това няма абсолютно нищо ако ще си взима някои нокия 808 по добре си купете фотоапарат и безцветен телефон ще ви вършат по добра работа. Хората който купуват HTC са много малко. Но знаят защо го купуват...
Нищо не съм ти казал за архаичния Симбиън, написах, че [B]най-добрата оптика слагана в телефон е на 808[/B]! Нито съм писал, че сравнявам с фотоапарати, нито нещо за дизайна. И проблемите, които излязоха в андроид форума са свързани със задклавиатурното устройство! Гарантирам, че до месец, ще изреват много, защото нямат търпение да флашнат нов телефон с некви измислени ромове, а това до колкото са ми казвали си е е*авка с файловата система на устройството!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Не разбирам, какво ти е виновен Симбиана?
Никой не те кара да го ползваш.
Всичко което ми трябва, го има.
ЗА КАМЕРИТЕ НА 808 И N8:
по-добре си трайте. Да не се излагате.
Има достатъчно други телефони с камери за да ги сравнявате:D
Никой не те кара да го ползваш.
Всичко което ми трябва, го има.
ЗА КАМЕРИТЕ НА 808 И N8:
по-добре си трайте. Да не се излагате.
Има достатъчно други телефони с камери за да ги сравнявате:D
Чел си на баба си мемоарите... Дай да ти видя и застраховката за 5,90...Ето ти и малко примери за "качеството" на изработка...
Ти като отидеш да си купуваш домати и видиш в една щайга да стоят развалени, а в щайгата до нея перфектни, от кои ще си избереш?
Давам 1300лв. за телефон и няма да ги накарам да ми отворят 10 бройки, за да си избера тази, без проблемите на въпросните снимки, които си дал ????
Виж ... пак ти казвам, изчел съм толкова много за този телефон, че му знам от най-малкия до най-големия дефект. Взема ли си перфектната бройка обаче, тоя S4 може само да ти го дам да си го бутнеш в....
Давам 1300лв. за телефон и няма да ги накарам да ми отворят 10 бройки, за да си избера тази, без проблемите на въпросните снимки, които си дал ????
Виж ... пак ти казвам, изчел съм толкова много за този телефон, че му знам от най-малкия до най-големия дефект. Взема ли си перфектната бройка обаче, тоя S4 може само да ти го дам да си го бутнеш в....
Сигурен съм(вече) , че от домати разбираш повече, отколкото от техника... :D
Стига сте се карали момчета!Днес се боядисват яйцата!Хващаите се за работа!;)