One
Re: HTC One
Аз четох, че ще бъде и в мрежата на МТЕЛ веднага след празниците. много ми се иска да го разгледам на истинско.
A One още не е пуснат? Бях останал с впечатление, че се продава отдавна, явно заради много мостри по магазините. Иначе това което ми направи впечатление при едната мостра с която си играх е, че ръбчетата вече и бяха надрани, явно ще си иска кейсове този телефон.
абе някой да е виждал телефона в вивател мтел или глобул ?
Ся бях в Глобул.... все още им е тъмна Индия кога ще дойде телефона.... разгледах и С4... ми не ме грабна, явно че си чакам единицата :)
В момента в Словения и вчера в Австрия/Залцбург/също го няма! Дори не се и чудят.
Още едно БГ ревю - http://t.co/s0YEFblceV
Това е : HTC Bulgaria : Приятели, доставките на HTC One в България започват от следващата седмица :)
интересно е ценообразуването - в англия one е по-евтин от sgs4 с около 50 паунда (~115 лв)
според каталога на vivacom компанията го дава за 1350 лв без договор или по 36,90 лв/мес с определени планове. със същите тези планове sgs4 e 34,90 лв/мес., а цената му без договор също е 1350 лв.
според каталога на vivacom компанията го дава за 1350 лв без договор или по 36,90 лв/мес с определени планове. със същите тези планове sgs4 e 34,90 лв/мес., а цената му без договор също е 1350 лв.
Във фейсбук един дървен философ, който твърдеше, че работи във Виваком, каза, че това била политика на HTC и затова бил по-скъп от Самсунга в България (woo)
Днес в Глобул и Германос отново си нямаха на идея кога ще имат телефона!?