One
Re: HTC One
Случи се така,че приятели закупихме едновременно 5 бройки.Останахме изумени,че не открихме всяка втора бройка с дефектна сглобка,както ни \"информират\"разни оплаквачи и разцъквачи по магазините.И взехме,че освен кефа по външността надникнахме и в същността-харда и софта!Перфектна работа,ще кажа само,че е по-бърз от двата Note,които ползвам и ценя.Останалото е. ....laiii.Меко казано,това са фактите накратко.За радост!
И аз го взех днес. И моята бройка няма дефекти, или поне не съм ги забелязал до момента. :D
Вярваш ли си на съчиненията? :D
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn
Няма такова нещо, че всяка втора бройка е проблемна :) Телефонът е страхотен и наистина направен добре ;) Работи перфектно :)
Здрасти,аз работя в един от мобилните оператори и мога да кажа,че от 7 продадени имаше само 1 с фабричен дефект,а именно 1 умрял пиксел в долната част на екрана...но телефона е перфектен!!!Няма такъв звук..а на слушалки за 3 минути ме заболяха ушите...:)
Само на мен ли ,
ми остави чувството ,че държа сапунерка????
ми остави чувството ,че държа сапунерка????
Ами изкъпи се бе пич, да измиеш това чувство :D:D
Сори за офа ама не се сдържах(blush)
То One като оставя такива чувства кво остава за самсунг;)
Сори за офа ама не се сдържах(blush)
То One като оставя такива чувства кво остава за самсунг;)
Явно само си мечтал да го държиш, докато си бил в банята(woo)
Телефона е невероятен, позлвам го вече осми ден, и не намирам слабо място. За дизайна и качеството на изработка няма какво да си говорим! Sense 5 е голяма крачка напред, много изчистен и стилен. А качеството на звука просто разбива, направо стъпква в прахта конкуренцията.
Евaла на HTC, One e The One за годината(yes)
П.С. Всъщност като се замисля, май си си държал пластмасовия Самнсунг и си си мечтал за HTC One :P
Телефона е невероятен, позлвам го вече осми ден, и не намирам слабо място. За дизайна и качеството на изработка няма какво да си говорим! Sense 5 е голяма крачка напред, много изчистен и стилен. А качеството на звука просто разбива, направо стъпква в прахта конкуренцията.
Евaла на HTC, One e The One за годината(yes)
П.С. Всъщност като се замисля, май си си държал пластмасовия Самнсунг и си си мечтал за HTC One :P
Дано всички ,,сапунерки\" са такива :) Или пък никога не си влизал в баня :)