One
Re: HTC One
... явно недостатъците му са по-малко от тези при конкуренцията.;):D
Многобройни са недостатъците му според тебе :) Явно другите мислят различно :) Колко ли са тогава недостатъците на S4 или другите конкуренти на One ?
То ,че има недостатъци има. Но като го разглеждах скоро в магазина 2 минути са много, за да се видят разликите с конкурентите. Като легне в ръката и като светне екрана е достатъчно. Сигурно щях да го взема, но с вивакомски абонати рядко говоря, а това си беше от значение.
1000 лева за нещо, което [B]само[/B] ми \"ляга\" добре в ръката и \"свети\" не давам... :D
В новите партиди One има по една универсална азбестова ръкавица или крем против изгаряне...
В новите партиди One има по една универсална азбестова ръкавица или крем против изгаряне...
Престани да пишеш глупости ! Нито се загравя толкова много, дори след 1 час игра , нито има другите сякаш измислени от тебе проблеми :) Радвай се на телефона, който имаш ( няма представа какъв е ) и престани с небивалиците си ! И не ми давай за пример форуми, защото съм притежател на телефона и зная какви са му плюсовете и минусите много по-добре от тебе ! Идеални телефони няма и няма да има !
-
- Регистриран: 13 яну 2007, 17:58
Вчера си качих 4.2, от Глобул. (woo)
Това добре, но някакъв отзив след процедурата?!
Аз имам няколко въпроса: 1. дали може да се ъпдейтне андроид 4.1 към 4.2 и как; 2. дали ubuntu touch (което е убунту за телефони, базирани на андроид ос) може да се ползва на HTC One? Искам да си го купя вече и затова питам :)