One

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: HTC One

Мнение от Ванката » 04 авг 2013, 17:59

На 5-6 ракии и аз щях да сътворя нещо такова:
С4 много хубавата телефон, камерата убиеца е, с многото приложения ама галакси С4 9505:D:D:D
Разбра ли?:D
Samsung GALAXY S22 Ultra

propov
Регистриран: 13 яну 2007, 17:35

Мнение от propov » 04 авг 2013, 19:04

Бъркаш Ванка и подвеждаш хората.Мтел заключват много от телефоните,включително и последните смартфони.Сега друг въпрос е,че Андроида много лесно се флашва и става все едно сега излиза от завода.

Ванката

Мнение от Ванката » 04 авг 2013, 19:31

Можеш и сам да провериш, 1 е отключен, както и С4 са отключени навсякъде и при трите оператора. Изключение прави Айфон, той е заключен и при двата оператора, които го предлагат. До колкото съм запознат това е политика на Епъл. Когато категорично пиша за нещо значи съм напълно сигурен, и не е наизуст!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Мнение от omax » 05 авг 2013, 10:15

Apple e заключен ако е субсидиран от оператора. В ценовата листа има и свободен апарат.Друг е въпроса на каква цена. Т.е. закупен от оператор iPhone не означава задължително и заключен към него.

Ванката

Мнение от Ванката » 05 авг 2013, 12:54

Когато го взимаш с договор без значение дали е на лизинг или кеш, апарата ти се заключва, а вече свободен от оператор без договор е сигурно така. Казвам, че е политика на Епъл, защото другите флагмани са ти също субсидирани, когато си подновяваш или сключваш нов договор, но не са заключени! До скоро Мтел имаха практиката да си заключват апаратите, но вече не е така. Нека Крейзи да ми потвърди думите.
Samsung GALAXY S22 Ultra

alfar
Регистриран: 13 авг 2013, 10:36

Мнение от alfar » 13 авг 2013, 10:43

Аз известно време се чудех между ХТЦ Оне и Галакси С4 и като че ли сърцето ме тегли повече към ХТЦ-то, въпреки че мозъка понякога казва, че Галаксито има някои плюсове - камера, батерия, слот за карта. Сега се чудя между сребрист и черен. Клоня към сребристия, защото за мен това е ХТЦ Оне - все едно да си вземеш зелено Ферари. Единствено ме притеснява това, на кой ще му личи повече употребата. Вие казахте, че не ви харесва белия кант, но според мен той не е проблемен. По-голяма вероятност има да се надраска алуминия и не знам дали няма да е прекалено биещо на очи. Другия вариант е, и май на това ще се спра, е едно силиконово калъфче и всичко е ток и жица.

Ванката

Мнение от Ванката » 13 авг 2013, 12:05

За алуминия и аз бях писал, че се драска. За това не ми харесват телефони произведени от алуминий! Иначе за цветовете почакай, ще има и още - гледах вариант в синьо и в червено, като втория поне според мен е супер. Иначе между сребристия и черния аз бих избрал черния.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra

alfar

Мнение от alfar » 13 авг 2013, 12:23

Аз сега трябва да избера по независещи от мен причини :) А честно казано други цветове не ме бъркат много - не бих си взел син или червен вариант. Сребристия ми изглехда по-premium, както се казва. Наскоро гледах черния и ми се стори много семпъл, не можеш да разбереш дали е ХТЦ, Сони или нещо друго. Май ще си карам с това, което първо ми е харесало и така - обикновено това е правилния избор. А без калъф няма да мина, тва е ясно ...

nikolaiii
Регистриран: 15 ное 2006, 10:03

Мнение от nikolaiii » 13 авг 2013, 12:46

Общо взето в живота , заради сърцето, после пати главата и джоба... :D
Гледай кой телефон има по-малко минуси, като цяло! Те са проблем...

alfar

Мнение от alfar » 13 авг 2013, 14:16

Прочетох 3-4 страници дискусия и видях, че горе-долу основно ти подкрепяш Самсунга ;) Не знам защо някой като си купи каквото и да е се опитва да навива и другите да си го вземат, без значение дали е кола, ТВ или луканка. Познавам няколко човека със С4, които са много доволни от него, но ако не бяха толкова агресивни в нападките към ХТЦ Оне, можеше да има по-голям шанс да разгледам мнението им ;)

Поздрави и дано и твойта машинка да се окаже здрава и надеждна!

Отговори