One
Re: HTC One
Докато има наивници подмамвани от цените на репликите ще има и тарикати, които ги предлагат :)
-
- Регистриран: 18 окт 2009, 09:12
номер 1(yes)(yes)(yes)(yes)
evcho, аз доколкото съм гледал и чел казват, че сенс5 заема един от екраните на андроид. Тогава си мисля, че като местиш настрани ще отиваш на другите екрани. На екрана, където е сенс5 в зависимост колко плочки има може да се скролва надолу или неможе.
Въобще имаш ли представа от Сенс и ползвал ли си го ? За One вече има версия 5.5 и няма такова нещо : заема един екран ? Това е лаунчър и има до 7 екрана :)
Или казано по друг начин потребителски интерфейс на HTC, който е най-добрия, който съм ползвал. Сега е 5.5, но да видим скоро 6.0 дали ще ни огрее.
[Quote]но да видим скоро 6.0 дали ще ни огрее. [/Quote]
Скоро не. Лятото на 2014 г. ще е.(whistle)
Скоро не. Лятото на 2014 г. ще е.(whistle)
-
- Регистриран: 09 май 2012, 22:17
HTC One по-добър ли е от Sony Xperia Z1 и защо? Точно по средата съм и не знам кой да избера
Най добре е да ги видиш лично и да ги сравниш по твоя преценка. Важно е и за какво ще се набляга при ползването. Аз се ядосвах, че не изчаках още 1 месец за Z1 и взех червен One, който е впечатляващ. За 4 месеца няма още драскотина, но Z1 е по-голям и по мощен, но и двата трябва да се пазят от надрасквания. За мен на HTC е отличителен дисплея, силата на разговора, стереозвука от говорителите и сенс 5.5 (след някой месец 6.0) и някои глезотии на камерата, но във всичко друго отстъпва на Z1 както и в цената средно с 100-на лева. Чудех се защо избързах с One, но ако бях с Z1 вероятно щях да мисля същото за другия, то се знае –угодия няма :)
-
- Регистриран: 09 май 2012, 22:17
Притеснява ме факта, че при едно евентуално изпускане, което мисля трудно да стане, да не се подбие алуминия . Не че на Z1 не може да се пръсне стъклото, но мисля, че е малко по-трудно. И все пак мисля, че HTC-то ме притегля малко повече
Софтуерното обновление официално на телефона е пуснато и за нас. Има вече някои добавки от новия модел. В това число Sense 6 за стария и промени по интерфейса на камерата ,галерията, Blinkfeed-а, нов режим за пестене на енергията и подобрения и добавки към други приложения.