One
Re: HTC One
[Quote]Автор: more_bg
Публикувано: 03.03.2013 21:16
Такива скъпи и нови телефони,а нямат прахо и водо устойчивост... [/Quote]
Това препратка към Sony Xperia Z ли е?:)
Публикувано: 03.03.2013 21:16
Такива скъпи и нови телефони,а нямат прахо и водо устойчивост... [/Quote]
Това препратка към Sony Xperia Z ли е?:)
Където и да ни препраща , това HTC го бие.Но пък след 2 седмици се очаква един друг телефон да бие HTC-то.Това е друга препратка :D
Офтопик:
Аха разбрах на къде биеш.:D
Като излезе S4 ще го коментираме, но не тук, а в неговата тема.
П.п. Винаги ще излизат по-нови телефони с по-добри характеристики и ако се чака никога няма да се вземе мобилно устройство. Затова се преценява според нуждите и бюджета и се взема това, което най-много те удовлетворява нищо, че след 1-2 месеца вече ще е морално остаряло.;)
Аха разбрах на къде биеш.:D
Като излезе S4 ще го коментираме, но не тук, а в неговата тема.
П.п. Винаги ще излизат по-нови телефони с по-добри характеристики и ако се чака никога няма да се вземе мобилно устройство. Затова се преценява според нуждите и бюджета и се взема това, което най-много те удовлетворява нищо, че след 1-2 месеца вече ще е морално остаряло.;)
Сони се излагат вече с тази несменяема батерия,а и камерата не е толкова добра. Аман от тази търговска политика,да се бълват много модели през годината. Ще се чака нещо по-добро,не сме богати като белите държави,да им купуваме през месец новите модели...
При моя план при преподписвате 12 м. телефона ще ми излезе кеш само 1159.90 лв.(whistle)
Това в вивател нали колега , и аз гледах цените там и ме поканиха на 15 март да ходя да гледам телефона :) 1349 без планове беше
[Quote]Това в вивател нали колега , и аз гледах цените там..[/Quote]
Да, сега да видим Германос на колко ще го предложат и те.(whistle)
Да, сега да видим Германос на колко ще го предложат и те.(whistle)
Остава и Мтел и да видим къде ще е най- изгодно и до 2 седмици най-много да се надяваме че ще го има при нас
[Quote]Остава и Мтел и да видим къде ще е най- изгодно и до 2 седмици най-много да се надяваме че ще го има при нас [/Quote]
Според GSMarena само Глобул и Виваком.
Според GSMarena само Глобул и Виваком.
Супер аз съм на Вивател на ваучер от доста време , няма да е проблем да мина на сметка.Да ви попитам само ще мога ли да го взема с по-ниска месечна такса и отделно да си платя за интернет , все пак тези ММS SMS и темподобни въобще не ме инересуват.Благодаря предварително.(beer)