One
Re: HTC One
Естествено че можеш всичко което желаеш , най-добре е да отидеш в някой техен магазин и да говориш с тях точно какво искаш :)
За мене този модел не е нищо особено. Сори. Слаб е за флагман.Камера без коментар.(beer)(beer)(beer)
Ако беше попрочел малко в темата за ултрапикселната технология нямаше да реагираш толкова първосигнално относно броя на мегапикселите.
Кой съвременен флагман предлага чудесен дизайн и качествени материали, дисплей с най-голямата пикселна гъстота на инч, стерео говорители достигащи мощност 93db, камера която запечатва пиксели с големина 2 микрона, инфрачервен порт за управление на ТВ, ДВД и т.н.?
В момента това устройство е може би най-доброто на пазара, докато не излезне нещо по-добро.
Кой съвременен флагман предлага чудесен дизайн и качествени материали, дисплей с най-голямата пикселна гъстота на инч, стерео говорители достигащи мощност 93db, камера която запечатва пиксели с големина 2 микрона, инфрачервен порт за управление на ТВ, ДВД и т.н.?
В момента това устройство е може би най-доброто на пазара, докато не излезне нещо по-добро.
Taка е колега ноо всеки с вкуса си сега нали знаеш неможе да се хареса на всеки този телефон :) аз лично броя дните до 15.03 вече :D
[Quote]аз лично броя дните до 15.03 вече[/Quote]
Да разбираме, че сумата в размер на 1349 вече е налична? :D
Да разбираме, че сумата в размер на 1349 вече е налична? :D
Еми така да кажа да налична е , продадах си Оне Х и аз не пазарувам от Вивател или Мтел или глобул а от Свободна ръка от приятели които се занимават с това в Хасково и мисля че за 1150-1200лв ще са ми достатъчни
В Щепсела след 20 март ще има по 1249 лв.
P.S. Бях пуснал линк, кой ли го изтри? (angry)
P.S. Бях пуснал линк, кой ли го изтри? (angry)
Сега погледнах там не съм чувал до сега за този сайт , но гледам че има доста грешки в описанието като камерата 13мп и слот за карта :) а иначе как е този сайт купувал ли е някои от там ?
[Quote]Колега ще ме светнеш ли какво е щепсела ?[/Quote]
Пратих ти го. Явно са решили, че им правя реклама и го изтриха.;)
Пратих ти го. Явно са решили, че им правя реклама и го изтриха.;)
[Quote] иначе как е този сайт купувал ли е някои от там ? [/Quote]
Не, досега не ми се е налагало.(blush)
Не, досега не ми се е налагало.(blush)