One V
Re: HTC One V
Инсталирах върху Сенса - Нова лънчър - машинката заработи гладко и плавно. С Апекс лънчър също е ок. Ами ясно - Сенса е тежък за тая машинка - поорязан е ама не достатъчно . А Новата и Апекса - хем са върху Сенса и с включени всички аним ефекти си бачкат както трябва.
Здравейте,
чудя се между 1В и сони експерия сола - някои може ли да ми даде съвет?
Везните клонят към 1В заради по мощната батерия .
Благодаря
чудя се между 1В и сони експерия сола - някои може ли да ми даде съвет?
Везните клонят към 1В заради по мощната батерия .
Благодаря
казвам ти го защото аз съм с One V , няма наблюдения в/у новите Sony Ericsson-и,но ти гаранатирам,че няма да съжаляваш с HTC-то.Много е бърз и работи без проблеми ;)
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 23:45
Аз съм с Xperia Arc S и съм много доволен. Приятелкаат ми взе оня ден но HTC One V исмятам определено си залсужва за 419 лв (по останалите магазини не вярвам да надхвърля 500), още повече че е по-нов като дада на производсво и ОС. Някой спомена Нокиа. Доста ми е жал за тази силна на времето марка как малоумно се разсипа с тази недъгава ОС, по-недъгава и от Симбиян. Онзи ден покрай някакво промо обикаляли с глупавите си малоумии някакви промоутъри начело с Део и давали 50 лв. на този който влезне във Фейсбук по-бързо и лумийката загубила от nexus-а на един приятел. LG, Нокия - стой далече ако търсиш функционалност и бързина. Придържай се към най-утвърдените андроидни в момента - Samsung, HTC, Sony.(yes)
Някой знае ли какви са слушалките в комплекта, т.е. Beats ли са ?
Не не са Beats обикновенни са ;)
Не не са Beats обикновенни са ;)