One V
Re: HTC One V
А по надолу питаха, но никой не отговори - Може ли да се гледат клипчета в интернет, примерно в сайт с трейлъри или нещо друго. (Имам впредвид нещо различно от Youtube)
Ще споделя и аз впечатленията си от V-то. Вземах си го началото на май. Хареса ми дизайна, металният корпус придава впечатление за масивна и скъпа машина, тънкия дизайн подпомага за чувството на удобство в джоба. Дисплея ми хареса, работата със сенса е много удобна (не усетих никакво забавяне, по екраните и менютата) Оригиналния интернет браузър e леко бавен, но с опера всичко си идва на мястото. Пробвах го и за игрички, нямаше никакви проблеми със заглавия като Shadow Gun, The Amazing Spiderman, Dead Space, Need for Speed HP и т.н.Идилията беше пълна до 14тия ден, когато телефона ми по някаква причина отказа да набира каквито и било номера. Има обхват, но не набира изобщо. Входящите повиквания също бяха невъзможни. Свързването с 3G мрежа също. Всичко останало по телефона си работеше безупречно. Тъй като беше гаранционен го върнах към сервиз и след 20тина дена ми го смениха с чисто нова бройка...обнадежден пак започнах да го изучавам...клиповете който прави са супер прилични за класа, обработката на офис документи е сравнително удобна...минаха СЕДЕМ дена и One V-то ми даде абсолютно същия проблем (woo). Сега пак е по сервизите и съм леко озадачен от ситуацията.Две съвсем различни бройки ми дават един и същи дефект в съвсем кратък период от време....дали аз съм някакъв късметлия, или просто е някакъв сериен проблем на модела не знам, но резултата е на лице....
А колко му държи батерията?
mod edit: Изтрито повторено мнение.
vladovn
mod edit: Изтрито повторено мнение.
vladovn
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Ти работил ли си с тази недъгава ОС ,че така се изразяваш. Или каквото си чул . Сподели опита си,а аз ще ти кажа защо я предпочетох.
здравейте.имам телефона от седмица.засега съм доволен , но имам проблем с обхвата.лесно губи обхват или не е много добър.ако някой има подобни проблеми нека сподели . искам да знам дали само при мен е така.благодаря
По-горе описах моя проблем с обхвата, но при мен по-скоро е генерален проблем.Изчезва за един път постоянно и после не се появява никога и го нося на сервиз...така 2 пъти вече. Иначе забелязах следното нещо. Антената е в долния гумен капак и ако се прикрие цялата долна част с длан, обхвата силно намалява....наблюдава се най-често при игри и сърфиране в нета...когато се държи хоризонтално и дланта е изцяло върху антената (гуменото капаче на сим картата) ;)
Съзнаваш, че му препоръча едноядрен пред двуядрен процесор нали?
SE не са осоено много за подценяване.
Това което повечето хора си мислят е че колкото по мощна и силна батерията е, толкова по добре. Всъщност 90 ако не и 100% зависи от софтуера(оставяйки хардуера на страна). Ако има разни спънки и прочее, батерията пада лесно. С малко познания и домашна работа, човек сам може да си настрои телефона и да си флашне "барнат" OS. В XDA с лопата да ги ринеш, ромове колкото щеш.
Също така, One V използва същия хардуер като на SE Xperia Ray/Neo/NeoV/Arc/Arc S. Следователно на хартия би тярбвало да се държат еднакво, да ама не.
Стоково може единия да е по бързо от другия, поради простата причина, че фабрично софта му е добре оптимизиран и написан, но в същото време очаквай един Xperia Neo/Neo V с къстъм ROM и kernel да отреже главата на HTC One V.
За почти същата цена препоръчвам Xperia Sоla. Докато този тук не спадне поне до 350 кинта, не си заслужава парите, особено с оглед на това, че HTC се опитва да ти пробута вчерашен хардуер на цена за която можеш да си позволиш някой двуядрен телефон.
Също така, хора имате най - силното оръжие за информация в ръцете си - Internet и Google. Трябва лека полека, всеки да разбере, че телефона не е онова което беше и преди да се впуска в подобна покупка да прочете това онова, като например що е това ОS и защо kernel-а е важно нещо.
SE не са осоено много за подценяване.
Това което повечето хора си мислят е че колкото по мощна и силна батерията е, толкова по добре. Всъщност 90 ако не и 100% зависи от софтуера(оставяйки хардуера на страна). Ако има разни спънки и прочее, батерията пада лесно. С малко познания и домашна работа, човек сам може да си настрои телефона и да си флашне "барнат" OS. В XDA с лопата да ги ринеш, ромове колкото щеш.
Също така, One V използва същия хардуер като на SE Xperia Ray/Neo/NeoV/Arc/Arc S. Следователно на хартия би тярбвало да се държат еднакво, да ама не.
Стоково може единия да е по бързо от другия, поради простата причина, че фабрично софта му е добре оптимизиран и написан, но в същото време очаквай един Xperia Neo/Neo V с къстъм ROM и kernel да отреже главата на HTC One V.
За почти същата цена препоръчвам Xperia Sоla. Докато този тук не спадне поне до 350 кинта, не си заслужава парите, особено с оглед на това, че HTC се опитва да ти пробута вчерашен хардуер на цена за която можеш да си позволиш някой двуядрен телефон.
Също така, хора имате най - силното оръжие за информация в ръцете си - Internet и Google. Трябва лека полека, всеки да разбере, че телефона не е онова което беше и преди да се впуска в подобна покупка да прочете това онова, като например що е това ОS и защо kernel-а е важно нещо.
-
- Регистриран: 15 апр 2012, 21:22
Ужасно си прав , поне разясни нещата на повечето нечетящи хора !
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn
Здравейте харесал съм си този телефон, но го има на много ниски цени в сащ, искам да го поръчам , но е закодиран към virgin mobile та въпроса ми някои знае ли дали може да се разкодира от този оператор и каква ще цената,ако някои е разкодирвал от този оператор и сподели мнение ще съм му много благодарен.