One X
Re: HTC One X
Аз извадих късмет...бях помолил един от продавачите в Германос, като получат Sony Xperia S да ми се обади да го сравнявам със СГ2 и да си избера един от двата. Като отидох в магазина ми казват, че са получили и "някви" HTCта, а пък то се оказа точно HTC ONE X ... без да се замислям много, много си взех последния. Бяха им пратили само по една бройка.
Става въпрос за магазин в Дупница.
Телефончето е страхотно и си пасва идеално в джоб, за което имах най-големи опасения:D
Става въпрос за магазин в Дупница.
Телефончето е страхотно и си пасва идеално в джоб, за което имах най-големи опасения:D
В Germanos на Графа (пл. Славейков) телефона вече е изложен ! Свободна цена - 1199 лв. С абонамент за 6 лв./12 месеца : 809 + 72 = 881 лв. Белите били с поръчка. Имали в момента 2-3 бройки от тъмния цвят. Кой ще е пръв!? :D
От 3ч съм собственик на телефонът. Глобул, 809+12х5лв. = 869лв. :)
Повече инфо и отзиви утре.
Повече инфо и отзиви утре.
Честито и със здраве да си го ползваш (yes) Тествай го добре за разни дефекти, в 3 дневен срок имаш право да го върнеш и да ти го сменят с нов!! Дано да му няма нищо де, казвам го просто за информация на купувачите (yes)
Цената на Глобул е уникално добра за този топмодел, мога само да ги поздравя и да им пожелая все такива добри оферти да имат за потребителите (yes)
Цената на Глобул е уникално добра за този топмодел, мога само да ги поздравя и да им пожелая все такива добри оферти да имат за потребителите (yes)
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Как точно става това, че ми е интересно?
Защото на сайта като отвориш ценовата листа пише :
[i]Цените на мобилни телефони в брой с абонаментна програма важат за всички частни клиенти, при закупване на мобилен телефон в брой с подписване на нов договор за срок от[u] 24 месеца[/u] за нова СИМ карта по
съответната абонаментна програма, посочена в ценовата листа.[/i]
Защо го смяташ по 12? И не забравяй, че ако прекратиш договора предсрочно дължиш и сумата до реалната цена на апарата от субсидираната.
Защото на сайта като отвориш ценовата листа пише :
[i]Цените на мобилни телефони в брой с абонаментна програма важат за всички частни клиенти, при закупване на мобилен телефон в брой с подписване на нов договор за срок от[u] 24 месеца[/u] за нова СИМ карта по
съответната абонаментна програма, посочена в ценовата листа.[/i]
Защо го смяташ по 12? И не забравяй, че ако прекратиш договора предсрочно дължиш и сумата до реалната цена на апарата от субсидираната.
Недей да заблуждаваш хората!! Операторите са длъжни по закон да предлагат едногодишен договор!!! И ако искаш да го прекратиш, няма проблем, просто плащаш оставащите месечни такси до края, в случая 5x12=60 лв. Нищо друго не се дължи, никаква субсидия за телефона!!! Нещо във някакви филми си се вкарал!!!
И недей да злобееш, като любимия ти Мтел предлага телефона на най-високата цена, хората ще си го вземат от друго място!
И недей да злобееш, като любимия ти Мтел предлага телефона на най-високата цена, хората ще си го вземат от друго място!
-
Длъжни?
Покажи ми, моля те, GENERATION GLOBUL с едногодишен договор? ?!?!?!?!?!?
Не злобея.
Покажи ми, моля те, GENERATION GLOBUL с едногодишен договор? ?!?!?!?!?!?
Не злобея.
Ще помоля колегата @athom да ти покаже договора, аз не съм абонат на Глобул, но покрай страхотната оферта за този телефон мисля и аз да си взема една карта с 5 лв. такса ;) Така се печелят клиенти (yes) И да, според закона за електронните съобщения операторите са длъжни да предлагат и възможност за едногодишен договор, освен за двугодишен.
-
Не е длъжен човекът да ми снима договора си. Искам да ми намериш опция за едногодишен на прекрасните Глобул за Generation Globul. Чакам.
Ха-ха, ти май започна да ми се караш нещо :D
Отиди си утре до офис на Глобул и си я намери тази опция, аз да не съм ти офис асистент :D
Отиди си утре до офис на Глобул и си я намери тази опция, аз да не съм ти офис асистент :D