One X

Мартин Иванов
Регистриран: 26 ное 2010, 21:38

Re: HTC One X

Мнение от Мартин Иванов » 26 апр 2012, 21:59

Не съм сигурен, но мисля, че HTC апарати не се заключват към оператор. Ако греша, да ме поправят.

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 26 апр 2012, 22:07

[Quote]В Италия нали разбираш, кой е топ оператора, защо всичко е по-скъпо при него и коя е премиум марката там?[/Quote]
Верно са ТОП (ВИП и т.н.)... ВИП цени,кофти ограничен интернет и по-лошо 3Г покритие от "лоукост" операторите в България...много са топ,няма що...
Защо вместо да си мълчиш-ти и себеподобните ти,пишете глупости след глупости,с които само още повече съсипвате реномето на ВИП оператора Мтел.
Спри се,оффтопика бе прекален и изцяло предизвикан от теб.Темата е за телефона и за това от къде може да бъде закупен изгодно.Мтел определено не е подходящ пример в това отношение.Дано го схвана!

Мартин Иванов

Мнение от Мартин Иванов » 26 апр 2012, 22:13

Научи се да уважаваш мнението на други хора, освен твоето, българино. НЯМА нужда да ме обиждаш. Никога не съм си позволил да обидя когото и да е в този форум. Ама никога. А ти продължавай да ми слагаш банчета и пак ще си пиша, не се притеснявай.

По темата: HTC One X е телефонът на годината за мен. Samsung с техния TouchWizz.. хич не ме кефи. ОТ HTC са се справили перфектно с този телефон. Супер лек е, това е доста важно.

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 26 апр 2012, 22:24

Аз пък виждам неащта така: когато Qualcomm правеха най-слабите чипове, тогава HTC ползваха тях. Когато NVIDIA мина на това място, HTC скочи в другия лагер.

Мартин Иванов

Мнение от Мартин Иванов » 26 апр 2012, 22:27

Не мога да ти кажа... С тия процесори не съм толкова наясно... Но засега телефонът се държи изключително добре...

t1ri
Регистриран: 12 фев 2011, 23:56

Мнение от t1ri » 26 апр 2012, 22:41

[Quote]HTC One X е телефонът на годината за мен[/Quote] Е да,ама само за теб е телефона на годината

[Quote] ОТ HTC са се справили перфектно с този телефон. Супер лек е, това е доста важно.[/Quote]
Е кое им е перфектното справяне със телефона на НТС,като телефона има супер яко дефекти?

Нека който е сравнявал дисплея на телефона със този на Айфон да сподели впечатленията си кой от двата е по добър!Искам да знам,виждат ли се пикселите на дисплея на НТС или са като при Айфон!!!

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 26 апр 2012, 22:42

От февруари месец миналата година LG Optimus 2X с Тегра 2 е на първо място в теста antutu Bencmark. Със излизането си Galaxy S 2 го задмина леко и цялата година са безалапационно на върха двата процесора рамо до рамо. Декември месец напред излезе тегра 3 с огромна преднина и чак сега,почти 6 месеца по късно, се появи Exinos процесора на Самсунг, който го задмина леко. И тази година двата процесора ще оглавяват класациите без конкуренция. Та къде викаш бяха Qualcomm :D

П.П. Сайта прикачва много малки картинки, огромната разлика е между победителя Asus Transformer Prime с Тегра 3 процесор и телефоните от миналата година- Galaxy Note, Galaxy Nexus, Galaxy S 2 и LG Optimus 2X.

vctrdnl
Регистриран: 14 юли 2007, 16:59

Мнение от vctrdnl » 26 апр 2012, 23:21

Най-малкото искам да се заяждам с когото и да било, но тия бенчмаркове са основно за мерене на .......

Важното е, щом хванеш телефона и поработиш с него, да ти хареса. А това зависи не само от процесора и видеото, а и от размерите, дизайна, дисплея, камерата, дали телефонът работи гладко като цяло и т.н. Зависи и за какво ще го ползваш. 4-те ядра в последните топ-модели за мен са изцяло маркетингови трикове. Не знам кога ще се разработят приложения, които ефективно да използват толкова изчислителна мощ. Може би единствено за девелопъри и програмисти този потенциал ще влезе реално в употреба. За игричките няма да говоря - за мен те са основно за дечурлигата - особено тези, които включват повече графични детайли...

Много важно, че телефонът ти постига по 1 милион пункта в Quadrant или Antutu, след като в поне 2/3 от времето ти стои в джоба...

В тоя ред на мисли за мен One X е твърде голям като размери, One S ме разочарова с ограничената си вътрешна памет. Мислех да си сменям Сензацията, но на тоя етап това ще стане евентуално с устройство от генерация 2013.

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 26 апр 2012, 23:37

Тези бенчмаркове ги публикувах заради keyone, който направи изцепката, че Nvidia били слаби (woo) Слаби, слаби, колко да са слаби, само на първо място са :D
Сега естествено, че най-важно е да хванеш телефона в ръка и да ти хареса. За екрана мога да ти кажа, че след като се мъчих една година с 4 инчово екранче, като хванах 4.3 инча се родих направо!! На този етап за мен най-доброто е 4.6-4.7 инча с HD резолюция- страхотна красота, никакви пиксели не се виждат (yes)
Има изключително много приложения и игри, специално оптимизирани за Тегра процесори. Това се дължи на голямата маркетингова мощ на Nvidia, техните договорки с разработчиците и студиата и многото устройства с техни процесори! Това е истината, пък иначе съм сигурен, че телефона ти ще може да изкара и до 2014 г., щом не се иинтересуваш от новите неща, приложения и игри.

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 26 апр 2012, 23:41

Хм, ти сериозно ме замисли за този телефон и Tegra 3 въобще (yes)

Отговори