One X
Re: HTC One X
това не е телефон... прекаляват вече... след 5 години какви телефони ще има, всичко се изчерпа вече както виждате... и наистина ще има край или промяна на земята... няма повече от това на къде да се развиваме...
Ти от коя секта си?:D:D:D;):P(beer)
Отдавна смартфоните не са телефони и телефонията е само една от многото възможности,които предлагат :) Няма да спре развитието и това,което днес изглежда върха , утре вече е обикновен буджетен телефон ( става дума само за няколко години ) . Просто хоризонтите за прогрес на техниката са необозрими :)
Eдва ли това е цената с 5 левов абонамент...
[Quote]Eдва ли това е цената с 5 левов абонамент... [/Quote]
809 лева кеш при покупката на телефона+ 60 лв. за абонамента. Защо да не е ? Кое е тук странното ?(whistle)
809 лева кеш при покупката на телефона+ 60 лв. за абонамента. Защо да не е ? Кое е тук странното ?(whistle)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Няма нищо странно,толкова е тел. Въпреки вчера на пл.Славейков в Германос,тоя там ми обяснява,че е 809лв.+24м.х5лв.но както и да е,просто не е в час човека. Аз по-нагоре попитах на лизинг самия апарат колко е - значи около 0риблизително 40лв.е за 24м и около 80лв.за 12м.
Прекалено евтино ми се струва...
-
- Регистриран: 21 яну 2008, 09:01
http://globul.bg/images/price_list_bg.pdf тук пише всичко ;)(yes)
[Quote]Прекалено евтино ми се струва... [/Quote]
Ок, щом ти е е евтино, във Виваком същия модел с абонаментен план се предлага общо за 1000 лв. ! Сега как е цената ? Пак ли евтино ? :|В Брос е към 1200 лв. Може от там да си го вземеш..
(whistle)
Ок, щом ти е е евтино, във Виваком същия модел с абонаментен план се предлага общо за 1000 лв. ! Сега как е цената ? Пак ли евтино ? :|В Брос е към 1200 лв. Може от там да си го вземеш..
(whistle)
-
- Регистриран: 10 апр 2011, 16:16
до DivX - пич не знам дали знаеш, но мисля че беше някъде в края на 19 век е преложено от английския парламент британското патентно дружество да се закрие, тъй като всичко бече било открито и нямало нищо ново за намиране. Явно и тога ва хората са си мислили, че света започва и свършва с тях.