One X
Re: HTC One X
[Quote]Мисля ,че при галакси с3 поне батерията ще е доста по добра.[/Quote]
[Quote]Едва ли, имайки впредвид, че SGS II е с батерия от 2000 mah. A SGS III е със 2100 mah. [/Quote]
Батерията на SGS II mah е 1650 не 2000 mah и както на двойката така и на тройката е li-ion a не li-pollimerna, като се има предвид литивополимерните колко са стари е направо смешно от страна на самсунг-иммам топ модел на Sonщ Ericcson от 2006, чиято батерия е литиевополимерна, така че ....
[Quote]Едва ли, имайки впредвид, че SGS II е с батерия от 2000 mah. A SGS III е със 2100 mah. [/Quote]
Батерията на SGS II mah е 1650 не 2000 mah и както на двойката така и на тройката е li-ion a не li-pollimerna, като се има предвид литивополимерните колко са стари е направо смешно от страна на самсунг-иммам топ модел на Sonщ Ericcson от 2006, чиято батерия е литиевополимерна, така че ....
[Quote]Батерията на SGS II mah е 1650 не 2000 mah [/Quote]
Че кой кара със стоковата батерия, всички са си сложили отдавна 2000 mah с допълнителен капак...(yes)
Че кой кара със стоковата батерия, всички са си сложили отдавна 2000 mah с допълнителен капак...(yes)
[Quote]Че кой кара със стоковата батерия, всички са си сложили отдавна 2000 mah с допълнителен капак...[/Quote]
Те хубаво карат с extented b batery ама тука говорим за това колко си е фабрично модела, аз по тая логика мога и 3000mah батерия да му сложа
Те хубаво карат с extented b batery ама тука говорим за това колко си е фабрично модела, аз по тая логика мога и 3000mah батерия да му сложа
При мен нещата стоят по друг начин. Два дена си кара без проблем, доста разговори, нет и скайп при който екрана не гасне. Игри не играя и не знам там как би се справила батерията.
-
- Регистриран: 21 сеп 2009, 14:00
Я няколко 'колеги' с Оne X си инсталират Diskcheck и кажат колко гб и взима системната папка - тъй като доста хора вече се оплакват ,че тя постоянно нараства - в момента мойта е 5 гб - виждах хора с по 10-15гб - като досега единственото решение е формат и да си копираш наново файловете :D
Кажете има ли начин да се симулира изваждане на батерия, при положение,че телефона забие и нито един хардуерен или софтуерен бутон не реагира.И въобще как се справяте с този проблем?
Продължително натискане на бутона горе ще изключи телефона. Досега този на сина ми не е забивал.
Еквалайзер има ли? Предлагат ли го все още с beats слушалки от м-тел ?
Е това не съм гледал. Май не. Моят е с обикновени слушалки.
Все пак въпросът е меко казано странен. Това е смартфон.Сигурно има стотици плейъри с честотни коректори и ефекти.
Все пак въпросът е меко казано странен. Това е смартфон.Сигурно има стотици плейъри с честотни коректори и ефекти.
Има ли начин да сложа парола на SD картата в андроид телефон ... това нещо е елементарно при нокия, а тук?