One X
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Re: HTC One X
Така... поиграх си с One X, имам страхотно мнение за него, това е най-доброто HTC което съм докосвал, а и дизайна му е прекрасен. На живо е още по-тънко от колкото само на снимка. Бърз, удобен и страхотно нагоден както за нови така и стари фенове на HTC. Sense върви брилянтно :) Камерата прави много-добри снимки. Въпреки, че има какво да се желае, видеото е добро също, не и на тъмно... там не ми допадна.
Колко ли ще изкара батерията ден-два!?
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Надявам се Crazy Heart ще сподели и тази информация след някой друг ден:).
-
- Регистриран: 07 апр 2011, 02:03
аз не съм съгласен с теб,защото ти го казваш така сякаш говорим за телефон който ползва нон-стоп процесор със 6GHz общо.ако е така,наистина за никаде няма да е,но според мен през голяма част от времето телефона ще работи на 500MHz,и от време на време като включиш галерията ти (за пример),ще смени за секунда на двете ядра,зареждайки всичко по най-бързият начин,след което веднага пак на малкото ядро докато си разглеждаш.и друго нещо,много са ми глупави изказванията от типа "на никой не му трябват 4 ядра" ,много хора хранят в момента този телефон,точно защото е четриядрен,но въпреки това,ако се разбере 100% ,че самсунг галакси с 3 ще е четриядрен,на 90% от хората няма да им пука дали е по-добър от това НТС ,или не е ,просто всички ще започнат да лъскат,мислейки си за "галакси с" и "4 ядра" в едно изречение.не ,че имам нещо против самсунг(защото днес имат много яки устройства),или фен на телефоните им,но най-досадните хора във форумите за телефони,са самсунг закоравели фенове,който нон-стоп ти спамят как галаксито е просто най-добрият телефон,и веднага трябва да си го вземеш,имаш ли друго мнение,не заслужаваш да живееш,и няма смисъл да се интересуваш какво другите предлагат,ПРОСТО СИ ГО ВЗЕМИ И ПРАВИ ЛЮБОВ С НЕГО!!! напомнят ми на тези хора които ти звънят на вратата,за да ти разказват за Исус Христос.Исус правел 20% повече точки от Буда,на еди кой си бенчмарк,така че СЕ ПОКЛАНЯЙ! айде наздраве! (beer)
Това което ме притеснява в този телефон е идеята за "корпус с вградена батерия"
Това означава ли, че батерията не може да се сменя?
В момента съм с DesireHD и батерията издържа един ден със средно ръчкане и два с изключено WiFi (3G така или иначе не ползвам).
Когато отивам на екскурзия и ми трябва да правя симки и клипове, си вземам две допълнителни батерии (понякога правя по 200-300 снимки на ден)
Ако не може да се сменя батерията реално няма да може да се ползва телефона по този начин.
Това означава ли, че батерията не може да се сменя?
В момента съм с DesireHD и батерията издържа един ден със средно ръчкане и два с изключено WiFi (3G така или иначе не ползвам).
Когато отивам на екскурзия и ми трябва да правя симки и клипове, си вземам две допълнителни батерии (понякога правя по 200-300 снимки на ден)
Ако не може да се сменя батерията реално няма да може да се ползва телефона по този начин.
Няма да може да се сменя батерията.
Е не, няма такава изцепка :D ! С тоя 6GHz процесор дето го виждаш ... Нека да те светна теб и другите "компютърджии" дето много знаят. Това, че процесора е с 4 ядра далеч не значи, че като им събереш честотите получаваш някаква мощност. Това е синхронен процесор Tegra3 със собствено GPU, а не със стандартното Adreno 220 или по-новото 250. Процесора не харчи малко ток, но не поради глупавите причини, които си изложил, а защото е правен по старата 40nm технолохия. Второ реално процесора е 1,4 GHz като самостоятелно едно ядро достига до 1,5GHz. Според производствените спецификации този процесор е на равно със Snapdragon s4 2 ядра който ще открием в HTC One XL/S, но за разлика от Tegrata, Snapdragona харчи по- малко ток и позволява използването на 4G LTE, което е невъзможно за дъртата тегричка - за това американците ще си получат двуядрен One X ама със драконче. Що се отнася до коментара ти за галаксито, отново - ИНФОРМИРАЙ СЕ преди да постваш глупости - е потвърден, че идва с 4 ядра на Exenos пак на 28нм нехнология като гореспоменатото драконче - харчи по малкоа е по-бързо. Галаксито ще е по-добро от One X не защото е галакси, не защото ще е с малоумния интерфейс Touch wiz, a защото ще бъде с най-добрия процесор слаган до сега + най- добрия дисплей слаган до сега (по спомени 320+ppi pixel density). Въпреки това смятам, че въобще не е нужна такава изчислителна мощ при положение, че почти няма app-ове, които да изискват такъв звяр, а освен това сульовци като теб ще го гледат тъпо и ще ми смятат колко е 4*1,8GHz (очаква се да е с 1,8GHz Galaxy SIII).
За пореден път се потвърждава факта, ако ще е Андроид, то най-добре Самсунг(SIII) на този етап.
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SEFWshNQ3ac[/Youtube]
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SEFWshNQ3ac[/Youtube]
Дай линк да видим как се представя СГС 3 на този етап, хем ще се убедим колко е добър :D
Какво,трябва ли да приемаме показаното в клипа? :|