One X
Re: HTC One X
Батерията не знам за година ,но понякога зареждам по два пъти на ден., сгромолясва се много бързо, но при максимално използване разбира се. Никакви софтуерни подобрения за това не облекчават положението. Ако е само за говорене, енергоспестяващите режими работят и изкарва поне 2 дни. Видео е малко подобрено, но почти не се усеща, звука е тих. С LGcamera от Google Play и подходящи настройки се оправя положението, но до някъде. А в сервиз доста ще се изпотят докато сменят батерията.
DNA - ДНК!
Ако не знаеш, какво е ДНК:
Дезоксирибонуклеиновата киселина (ДНК) е нуклеинова киселина, която носи генетичната информация за биологическото развитие на всички клетъчни форми на живот и много от вирусите!
Ако не знаеш, какво е ДНК:
Дезоксирибонуклеиновата киселина (ДНК) е нуклеинова киселина, която носи генетичната информация за биологическото развитие на всички клетъчни форми на живот и много от вирусите!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Е какво е общото с телефоните не разбрах иначе знам какво е дизоксирибонуклеинова киселина ...аз за това и се очудих :P
Е ти не приемай в прекия смисъл нещата. Предполагам това наименование е един вид еволюция в най-висша форма на този смартфон, или нещо такова...:D А бе за по-интересно..
Samsung GALAXY S22 Ultra
някой да има RUU на JB за България? :|
От няколко дни съм с този телефон и се държи много добре.Батерията държи около ден активно ползване със включен save режим.
Вече един месец съм с този телефон. Бих казал, че за мен има един от най добрите дисплей и външен вид. Досега е със стабилна и плавна работа без никакво забиване,с добро качество на разговор, чете и възпроизвежда субтитри и всякакви видео файлове, но проблемна е батерията може да изкара от няколко часа до 2 дни , но само за режим разговори. Такъв телефон обаче не е само за разговори. Ако имаше слот за карта памет и по голяма батерия си оставаше без конкуренция.
Що задавате тъпи въпроси ами не потърсите в Гугъл за смяна на батерията!?Има клипове даже от който се вижда,че телефона се отваря със \"специален\"инструмент тип плоска пластмасова пръчка или перце като за китара.Нито е сложно,нито е опасно.В сервиз ще го направят за 15 минути и сигурно услугата ще е безплатна,ако купите от тях батерията.А може човек и сам да се пробва,стига да няма паркинсон :))