One X
Re: HTC One X
май коментираш one, а това е темата на one x :)
Извинявам се....:D
Моля да изтриете мнението ми. Просто не съм обърнал внимание.
Сори още веднъж
Моля да изтриете мнението ми. Просто не съм обърнал внимание.
Сори още веднъж
Хора проблем ли е, че телефона след продължителна игра на тежко приложение започва да грее до слушалката
Зависи колко грее. В дайлъра напиши *#*#4636#*#* и в информация за батерията и виж температурата, като ориентир. До 46-48 градуса макс - няма проблеми.
Аз като го вземах този телефон и доста се притеснявах, че ще имам проблем с това, но се оказа, че работи сравнително студено. СГС1 и Галакси Нексус, които имах загряваха малко повече.
Аз като го вземах този телефон и доста се притеснявах, че ще имам проблем с това, но се оказа, че работи сравнително студено. СГС1 и Галакси Нексус, които имах загряваха малко повече.
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
Системно писане на латиница.
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=424872&cat_id=6&view=0
Бан.
vladovn
Системно писане на латиница.
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=424872&cat_id=6&view=0
Бан.
vladovn
-
- Регистриран: 12 май 2013, 11:41
da naistna gre e kato pochnesh da igraesh na nqkoq igra kaqto e po teshka no telefona ne e napraven da cukash igri na nego i ti oseshtash greeneto poneje e napraven taka da se kaje ot po nejni i tunki materiali za da e po lek inache i samsusng galaxy s 3 gree no e po dobre izoliran s tazi plasmasa otzad za tva nqma da go osetish tolkova ima znachenie ot kvo e napraven za tova na nqkoi se oseshta po silna toplina a na drugi po slaba zavi si ot kvo e napraven
Еййй, регистрира се и се из...а с тази шльокавица (no)(no)(no)
[Quote]Регистриран на:
12.05.2013 11:41[/Quote]
[Quote]Регистриран на:
12.05.2013 11:41[/Quote]
Здравейте, мисля да си купя този телефон, но все пак искам да ви попитам ако сравните камерите на One X и One S има ли разлика? Защото ако няма.. бих си взела S, защото цената му е по-ниска :) Благодаря предварително
Еднакви са камерите, но не са най доброто въпреки добрите възможности. Някои стари Нокии с 8 MP вадят по добра детаилност. Но 100- на лв отгоре за X ,е оправдана предвид по силния хардуер( екран, процесор, вградена памет) S обаче също е впечатляващ.
има оферта в обявите...
mod edit: Обявите са в борсата, не във форума.
vladovn
mod edit: Обявите са в борсата, не във форума.
vladovn