One X
Re: HTC One X
[Quote]Колегите в Глобул са много зле.Как могат да не знаят че телефона вече го има в каталога за април на Германос??(woo)Това е голям непрофисионализъм от страна на служителите но както и да е.В списанието е посочена цена от 37.50лв на месец без да се споменава с кой план[/Quote]
Не знам, кой е по зле в случая ! Тези от Глобул или този, на който е този пост! (whistle) В каталога изрично пише : Очаквайте! Така, че напълно, е че не знаят подробности за този телефон! ;)
Не знам, кой е по зле в случая ! Тези от Глобул или този, на който е този пост! (whistle) В каталога изрично пише : Очаквайте! Така, че напълно, е че не знаят подробности за този телефон! ;)
В Мтел е 19.9 лв/месец при договор за две години на план Актив супер макс на скромните 109,9 лв/месец (angry)...вярно, че това е 2000 мин. към всички оператори и първа международна група, ама това са си 110 лева :(
Виваком вече го предлагат в каталога си. Черен модел. Свободна цена само...1249.90 :|
А аз продължавам да се питам кой би си купил това пред S? В крайна сметка, единственото предимство на този модел е екранът.
Изцяло поддържам. Макар, че съм с htc не виждам какъв е смисълът в тази надпревара кой какъв процесор ще извади, при положение, че не можеш да имаш един пълен ден употреба на това устройство. Мисля че нещата отиват в много изопачена крайност, защото се получава парадоксът да имаш телефон с много функции, но без да е толкова функционален.
Другият проблем е ценовата им политика. Поради същия проблем с батерията, просто ми се вижда извратено да дадеш 1200 лв. за телефон (тук е важно да се подчертае "телефон" - не лаптоп или таблет), който при нормално ползване ще издържи 1 ден и трябва да се ангажираш ежедневно да обслужваш това устройство.
Не съм фен на ябълката, но не виждам коя друга компания може да зададе нова посока в устройствата освен тях и да се прекъсне тази лудост. Много ще се радвам ако има други компании, които могат същото да го направят.
Другият проблем е ценовата им политика. Поради същия проблем с батерията, просто ми се вижда извратено да дадеш 1200 лв. за телефон (тук е важно да се подчертае "телефон" - не лаптоп или таблет), който при нормално ползване ще издържи 1 ден и трябва да се ангажираш ежедневно да обслужваш това устройство.
Не съм фен на ябълката, но не виждам коя друга компания може да зададе нова посока в устройствата освен тях и да се прекъсне тази лудост. Много ще се радвам ако има други компании, които могат същото да го направят.
Razr MAXX е на пазара от няколко месеца, но си потъва и се забравя добрата идея. Впрочем, моето мнение е, че при S имаме по-добър процеоср, който дори точи по-малко енергия.
Точно така. Изразих се донякъде неточно. (yes)
Питах на *88, казаха че може да се закупи на лизинг и с по-евтини аб.планове.Най-евтино с план за интернет за 15 лв. , но също така в момента съм на актив плюс, и това е важно. Правят проверка дали отговаряш на условията.
Аз искам да питам като си купиш този телефон и като даваш по 15 лева за този най-евтин абонаментен план ти можеш ли да си го вкараш на тази карта, с която си в момента или трябва да си взимаш нова ? И ако си земеш този абонаментен план за 15лв. на месец то колко плашташ за самия телефон ? :(
Не, не си взимаш нова карта (най-добре провери на *88 ), лизинга е за 24 месеца по 41.90 лв. Но при всеки клиент е индивидуално-поне така ми казаха.