One X
Re: HTC One X
Наистина Глобул ме изненадаха супер много с тази уникална цена! Хвърлиха ме в тъча направо! Мислех да пропусна HTC ONE X заради високата цена и да изчакам LG 4X HD, но сега много се изкушавам. Да живее конкуренцията, току виж доживеем някога да имаме оферти за тези телефони като в Англия!
Даа,офертата е много добра(yes),но с този супер орязан нет дето предлагат ако е заключен си губи смисъла:| Аз бих изчакал кой и на каква цена ще предложи HTC One S ;)
Да разбира се, на мен идеята ми беше да се вземе с карта в чекмедже-държиш картата в шкафа и плащаш всеки месец по 5 лв. или в самото начало плащаш накуп 120 лв. и я закриваш. Целта е да се възползваш от офертата и изгодната цена. И разбира се задължително се пробва преди покупката с друга карта дали е фабрично отключен. Ако случайно не е, искаш друга бройка или им казваш чао ;)
А, тая оферта на Глобул само за съществуващи вече абонати ли е или и за нови такива важи?
Когато плащаш в брой няма значение какъв си, нов, стар, все ти прибират парите ;)
Вече ако искаш да взимаш нещо на лизинг, трябва да си абонат поне от една година.
Вече ако искаш да взимаш нещо на лизинг, трябва да си абонат поне от една година.
-
- Регистриран: 02 юли 2011, 11:35
Дори и да е заключен,когато го платиш кеш са длъжни да ти го отключат.Говоря спецялно за Глобул.Преди дни взех Iphone 4s на жената и ми казаха че в момента е заключен,защото го взимам на лизинг.......но в момента в който го изплатя ще го лтключат безплатно.
Аз досега съм взимал 3 топмодела с Андроид и на лизинг и в кеш и никой не е бил заключен! Така че и операционната система има значение.
Най-лесно е така- носиш си в магазина още друга карта и пробваш на място.
Най-лесно е така- носиш си в магазина още друга карта и пробваш на място.
[Quote]Когато плащаш в брой няма значение какъв си, нов, стар, все ти прибират парите [/Quote]
Има,имааа аз вече се пробвах преди седмица за друг апарат,ама да видиш колко са различни офертите:D Плащаш в брой ама се води субсидиран апарат;)
Има,имааа аз вече се пробвах преди седмица за друг апарат,ама да видиш колко са различни офертите:D Плащаш в брой ама се води субсидиран апарат;)
В случая говоря за офертата на Глобул точно за този апарат. Ако го вземеш с плащане в брой и активация на нова карта на такса 5 лв. няма значение нов или стар абонат си.
Ами и за една година пак е толкова - 800 кеш и 12м х 5лв = 860