One X+
Re: HTC One X+
i_marto Ползвам HTC One X откакто е пуснат на пазара и го използвам на MAX (игри, филми, програми, ром) и мога да ти кажа че телефона се представя много добре в всяко едно отношение. По форуми явно пише глупости или глупаци пускат тези оплаквания...
Предишните ми телефони: (за да добиеш представа че не сам начинаещ)
Samsung Galaxy S III
Samsung Galaxy S II
Samsung Galaxy S I
Samsung Galaxy Note
HTC Evo 3D
HTC Sensation XE
HTC Desire
Apple 4s
Apple 4
Apple 3gs
LG Optimus 3D
Предишните ми телефони: (за да добиеш представа че не сам начинаещ)
Samsung Galaxy S III
Samsung Galaxy S II
Samsung Galaxy S I
Samsung Galaxy Note
HTC Evo 3D
HTC Sensation XE
HTC Desire
Apple 4s
Apple 4
Apple 3gs
LG Optimus 3D
-
- Регистриран: 07 апр 2011, 02:03
много хора го хранят този телефон,но те са предимно самсунг или епъл фенове...аз съм с 1Х ,както и братовчед ми,и не сме имали нито проблеми с УИ-ФИ,нито с дисплея или някакви други глупости. Имал съм ХД2 и дезайър ХД,хд2 беше хубав (особено за времето си) ,но уиндоус 6.5 беше много скапан. дезайър ХД беше много хубав телефон,но сенса тогава малко беше тежичък за всички модели на НТС,но не беше болка за умиране,пак бях доволен,а от към бъгове и крашове,не беше перфектен,но пак не беше нещо сериозно. А от 1Х съм наистина доволен,нямам лагове,никакви бъгове и крашове или каквито и да са оплаквания (поне за тези 3 месеца).Наистина е прекрасен телефон,и единственото нещо което смятам ,че му липсва е по-хубава светкавица. Харесвам му камерата повече от С3,но след доста тестове, С3 определено има много-по хубава светкавица. За тези които искат 1Х ,но са решили чак сега да го вземат, 1Х+ е супер решение. дразня се само,че се забави джелито за нас,докато в някой държави го има вече официално.
Явне си разбрал какво съм се опитал да кажа. Аз също ползвам HTC One X и съм доста доволен от телефона, не ми е правил проблеми е да бозил е повече когато не го рескам със седмица или поне на мен така ми струва. Идеята с предишният ми пост беше че много хора гледат негативно на телефоните произведени от HTC и за жалост с 1Х не беще по разлишчо. За жалост на HTC сектантите съм на мнение че компанията ще има много по - голям успех ако ползва сток Андройд. По мое мнение Sense е най-добрият UI за андроид но си е тежичък и на моменти това се усеща дори при Tegra 3, не мога да коментирам за US версията и 1С защото не съм имал контакт с тях.
-
- Регистриран: 29 авг 2010, 21:50
Що още го няма ( в сайта) HTC Droid DNA?
-
- Регистриран: 22 окт 2012, 02:45
За американците е правен ДНА. В България най-вероятно няма да го видиш.
-
- Регистриран: 10 юни 2011, 19:26
След появата на пет-инчов Android смартфон HTC Droid DNA на операторa Verizon, много се интересуват от въпроса - ще работи в други мрежи? Както се оказва, Verizon не са сложили заключване за използването на СИМ-карти от други оператори и HTC Droid DNA ще работи перфектно с всички СИМ-карти,на операторите, които работят на честоти 850/900/1900/2100 MHz.
Така че просто трябва да се купи от Verizon.Ето от каде идва инфото.
http://htcsource.com/2012/11/htc-droid-dna-to-ship-with-gsm-radios-unlocked/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+HtcSource+(HTC+Source)
:D:D:D
Така че просто трябва да се купи от Verizon.Ето от каде идва инфото.
http://htcsource.com/2012/11/htc-droid-dna-to-ship-with-gsm-radios-unlocked/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+HtcSource+(HTC+Source)
:D:D:D
-
- Регистриран: 29 авг 2010, 21:50
То по-добре да се изчака европейската версия, ако все пак някой от нашите оператори я предложи.
Някой има ли представа дали и този телефон е с микро SIM карта?
Ако питаш за апарата по темата да. Иначе според мен микро сим стандарта се въвежда поетапно от всички.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Защо точно във Виваком трябваше да го пуснат?!? Все едно има с кого да се говори на вива...(no)(angry)