Opit za izmama v Handy...

vipsladur
Регистриран: 22 май 2005, 23:21

Re: Opit za izmama v Handy...

Мнение от vipsladur » 15 мар 2007, 14:23

az sym pisal i predi za tova.
stava vypros za serviza . predi 2 godini mi smeniha ekran za p910 za 2 4asa*dokara ekrana iz4ista go daje ot vytre telefona i be6e perfe.. minalata godina otivam da popravqt o6te edin p910 . pak im kazah 4e 6te doplatq ,ako mi go napravqt ekspresno. te kazaha okey i do den dne6en o6te ne sa si svyr6ili rabotata. trqbva6e da smenqt ekran i klavietura. erkana go 4akah nqkolko dena , a klavieturata sled 1 mesec govorene ,4e sa q bili pory4ali i ,4e idvala ni6to ne napraviha. otidoh li4no da gi pitam kakvo stava i te (da me pro6tavvate ) s nasran pogled i glava nadolu mi kazaha 4e nqma da mogat da q napravqt

kickcho
Регистриран: 10 фев 2007, 16:29

Мнение от kickcho » 15 мар 2007, 14:27

Te ne gledat koe e nai izgodnoto za sumata koqto ima klienta ,a koe e nai-pe4elivsho za tqh jiveem v strana v koqto upravlqvashtite ni pravqt taka i ve4e broeni godini edni nevinni bulgari sa bezmilostno biti i tormozeni v edna strana koqto e super golqm dlujnik na Bulgaria! tuk vaji zakona na jinglata vseki gleda 1vo sebe si !!!

You Are Not Alone ___ НЕ СТЕ САМИ

gsm_tel
Регистриран: 25 сеп 2006, 09:41

Мнение от gsm_tel » 15 мар 2007, 22:51

Dokolkoto znam, Handy we4e e sobstwenost, samo na edin 4owek. We4e ne moje da si otkrie6 magazin ot werigata bez opredeleni uslowiq, koito, sa dosta soleni(prodawat se prawa za otwarqneto) Bi trqbwalo da ne se polu4awat, takiwa izmami, ako ne iska da mu trugne o6te po lo6 imig. Predpolaga se oba4e, 4e personalut 6te bude prekwalificiran, no koga....

iavorski
Регистриран: 01 мар 2006, 22:30

Мнение от iavorski » 16 мар 2007, 10:26

Май с vipsladur омазахме темата - аз говоря за компютърен магазин за евтини мемори карти а той явно за хенди. А за хенди наблюдения нямам защото в такива магазини не стъпвам - телефоните се продават без аксесоари, фактурите са на някакви измислени фирмички - изобщо е някакъв ужас. За сервиза им не смея и да помисля

Ghost___
Регистриран: 17 окт 2006, 10:32

Мнение от Ghost___ » 16 мар 2007, 12:45

Ти защо мислиш, че служителя в Handy има някаква полза ако си вземеш по-скъпата ?
Какво ще го огрее точно него ?
Трябвало е да го попиташ защо според него ти препоръчва по-скъпата: на базата на собствен опит ли, на базата на слухове, или защо ?

Защо реши, че е опит за измама ?

Отговори