OT-C825
Re: Alcatel OT-C825
Въпрос към имащите този телефон - като си свържа телефона с компютъра и всичко си е окей. Но като тръгна да си качвам музика, не мога да го наглася да го качва в слот картата, а не в сим каратата. Помощ?
Като включиш ЮСБ кабела излизат няколко опции на телефона:
Запаметяващо устройство - това е за достъп до картата
Ком порт - това е за достъп до телефона
Запаметяващо устройство - това е за достъп до картата
Ком порт - това е за достъп до телефона
-
- Регистриран: 04 юли 2007, 17:43
телефона е доста добар за тези пари!НО нещото което го дарпа назад е това че е алкател!Аз имам проблем с тожа че незнам какжи игри да смаквам за него!Ако може някой да ми каже за какав телефон да тегля че да варвят ще бада много благодарен(щото за този няма никаде)!
-
- Регистриран: 10 фев 2007, 13:58
Телефона изглежда супер! Някой може ли да ми каже слушалките с жак ли са или с usb, защото на OT-E801 са с usb и не мога да си намеря слушалки никъде за тях, а от motorola не стават. Мерси предварително.
самите слушалки са със жак, а управлението им се свързва с телефона към мини юсб-то
според мен би трябвало всякакви слушалки със жак да ти вършат работа
според мен би трябвало всякакви слушалки със жак да ти вършат работа
-
- Регистриран: 10 фев 2007, 13:58
Много ти благодаря, точно това ме интересуваше.
Много мерси ^_^ Въпреки, че вчера го разбрах как става шукарията де ... пробвам всичко възможно и все някое ще стане. От Хенди ми викат "от настройките на телефона" и аз търся ле търся ле ... добре, че съм поне малко умничко ^_^
Ei hora,tozi telefon ne e ot nai-dobrite,v knijkata ne e obiasneno kak tochno se polzvat niakoi neshta!Sega shte vi pomolia za HELP-kajete mi imam li shans da si vazvurna vsichko koeto mi beshe v kartata pamet????
И как да стане това, телефона не ти чете картата или ти си я форматирала?
Ако си форматирала картата НЯМА такъв начин.