:) за какви неегални вносове говорите за какво чудо , хора купуват ги от пройзводителят братовчед ми се занимава с това и снабдява м-тел . След като ги купят слагат най-нов софт. и бг. меню и решават че са извършили подвиг който струва поне 100лв над цената на която са ги взели . А те им идват много евтини, защото каквото и да вземеш на едро и Гсм ми и картофи все ти правят луди отстъпки , данакът и митото на един гсм не са нещо главозамаиващо около 15 лв . тай че това с нелегалното вкарване ме съмнява , а за надценките си правете сметката щом аз съм с нокиа н-гаге от м-тел за 300 лв с абслолутно всички допулнителни нещо кабели дискови и т.н и с аранция, а когато си я купих в каталога им беше 420 лв а и за аверчето детоработи в м-тел и ми я взе тря да е останало нещо тай че един гсм за 250-60 лв го дават на 420.DefaultUser написа: ↑18 апр 2005, 23:31spb03 e prav!v Germania sa pone s 40-50 euro po evtini,a ima i v e-bay po 40 6630-ki za 3000euro taka 4e ni6to 4ydno i ot tam nelegalno da gi vnasqt.
ot kade kopuvat gsm-ite magazinite za gsm
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: ot kade kopuvat gsm-ite magazinite za gsm
Привет...господин Знаещ! )))
По повод на операторските телефони...имам едно въпросче...
Преди да пишеш подобни неща...случайно да си направи труда да провериш едни определни факти? Очевидно не...а и надали има как да ги провериш. Та за какво иде реч - операторите продават определни марки и модели, брандирани за тях, СВОБОДНО!!! Как така??? Ами елементарно...имат излишни складови наличности, които НЕ могат да реализират - след известно време точно тези бройки се предлагат свободно и всеки един търговец може да закупи количества от тях. Като при това дори се предоставя код за отключване.
По повод на операторските телефони...имам едно въпросче...
Преди да пишеш подобни неща...случайно да си направи труда да провериш едни определни факти? Очевидно не...а и надали има как да ги провериш. Та за какво иде реч - операторите продават определни марки и модели, брандирани за тях, СВОБОДНО!!! Как така??? Ами елементарно...имат излишни складови наличности, които НЕ могат да реализират - след известно време точно тези бройки се предлагат свободно и всеки един търговец може да закупи количества от тях. Като при това дори се предоставя код за отключване.
-
Golemi gluposti govorite mom4eta!Ne vsi4ki gsmi sa ot operatori,ima mnogo svobodni.I kakvo tolkova ste sednali da 4ovarkate ot kade idvat gsmite v bg.DefaultUser написа: ↑19 апр 2005, 10:18Takiva gluposti ako ne si idiot ne mojesh da napishesh. Hodi po magazinite i vij - vsichki telefoni sa s operatorski loga na Vodafone O2 i kakvo li ne...
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Koeto objasnjava nalichieto na smotani telefoni v BG.
Ехаааа....не знаех, че Vodafon, T-Mobile, O2...и прочее продават смотани телефони)))
Ти мислиш ли...поне малко...преди да кажеш, респективно, пишеш нещо? :))
Ти мислиш ли...поне малко...преди да кажеш, респективно, пишеш нещо? :))
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Ne si me razbral :)
Ами..давай де..поясни какво точно имаш предвид..нали все пак това е целта на форума...и писането в него..да се разбираме)))
-
A shto na nqkoi telefoni na klaviaturata osven na latinica ima bukvi i na kirilica (sigurno se vnasqt ot Rusiq), na drugi nekvi - kitaiski ieroglifi... V po malkite zabutani magazincheta e pulno s takiva...DefaultUser написа: ↑19 апр 2005, 12:11Ами..давай де..поясни какво точно имаш предвид..нали все пак това е целта на форума...и писането в него..да се разбираме)))
Интересно...имам въпроси:
1. Gemanos малко и забутано магазинче ли е?
2. Мобилтел....и те ли са малко и забутано магазинче? Попитай защо в техните БЦ се предлагаха телефони, освен с латиница, и с ГРЪЦКИ букви.
Та такива ми ти работи...
1. Gemanos малко и забутано магазинче ли е?
2. Мобилтел....и те ли са малко и забутано магазинче? Попитай защо в техните БЦ се предлагаха телефони, освен с латиница, и с ГРЪЦКИ букви.
Та такива ми ти работи...
-
Izob6to ne sa eftini. PO magazinite telefoni bez dogovor sa po-skupi ot BG. Za na edro ve4e moje i da sa po-eftini, ina4e ne.DefaultUser написа: ↑18 апр 2005, 21:20pi4 govorime za novi telefoni koi ti kaza 4e v 4ujbina bez dogovor sa skupi?! naprotiv mn sa evtini sravnenie s bg daje!