От колко време сте със сегашния си телефон?
Re: От колко време сте със сегашния си телефон?
От 4 месеца и съм доволен :)
Не мисля да го сменям поне не тази година. Чакам да му махнат напълно защитата и да го моднат very heavy и да му се насладя напълно тогава :D
Не мисля да го сменям поне не тази година. Чакам да му махнат напълно защитата и да го моднат very heavy и да му се насладя напълно тогава :D
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
С K800i съм поне от 9месеца, а с Нокиата Е60 от над годинка! Поне засега съм доволен от тях и скоро мисля, че няма да ги сменям!
ммм годинка и 10-тина дни със D900i разочарова ме заради doc viewer че няма ма няма го сменям смятам да си зема още 1 на есен :) някоя нокиика ако има пднат още цените няма да е зле за сега съм се спрял или Е51 или N73Me
ам да и батерияте на ме е напуснала вече седмица карамв момента и отгоре без да съм го зареди и е пълна до горе супер айляк.обаче ако слушам музика ми нз 10-тина часа някъде май кара мож еи повече не съм сигурен
ам да и батерияте на ме е напуснала вече седмица карамв момента и отгоре без да съм го зареди и е пълна до горе супер айляк.обаче ако слушам музика ми нз 10-тина часа някъде май кара мож еи повече не съм сигурен
от две години модела е SE w550i ,мнооого дуракоустойчив телефон и батерия сьответно!!!
От година и половина с W900i+V640i от 1 месец.
Доволен съм и от двата.V-то се оказа много приличен телефон.
Доволен съм и от двата.V-то се оказа много приличен телефон.
-
- Регистриран: 30 юни 2007, 15:01
Da bi mi se iskalo predi godina i 1/2 da si vzema tozi obache e k750 cherwnechuk bez quick share i kamerka ot edin zdraw crash w edno ezerco naskoro :(
-
- Регистриран: 06 сеп 2008, 21:46
ot 3 dena :D
N73 от една година!
С изключение на качеството на панела (както на повечето нокиики) съм доволен много!
С изключение на качеството на панела (както на повечето нокиики) съм доволен много!
Na 20 oktomwri 6te stane 1 godina. Nikoga nqma da zabrawq kak se borih za nego. To ne beshe prevejdane na saitowe, u4ene, u4ene i pak u4ene, rabota...
1.Служебният Siemens ME 75 -2години.
2.Личният Nokia 3500 -от Януари.
3.По-личният SE P990i -от Май.
2.Личният Nokia 3500 -от Януари.
3.По-личният SE P990i -от Май.