OT-S853
Re: Alcatel OT-S853
Снимката се вижда на цял екран, но трябва когато се снима , телефона да се държи настрани като фотоапарат, за да излезе после права снимката.
Плеърът няма еквалайзер, само картинка, която имитира наличието ма такъв.
Плеърът няма еквалайзер, само картинка, която имитира наличието ма такъв.
Благодаря.
А можеш ли да кажеш коя софтуерна версия е в твоя телефон? По форумите пишат, че старите версии имат много бъгове и добре работи версията 169.
От 2be не могат да ми кажат коя версия е заредена в продавания от тях телефон и са категорични, че не могат да сменят софтуерната версия.
А можеш ли да кажеш коя софтуерна версия е в твоя телефон? По форумите пишат, че старите версии имат много бъгове и добре работи версията 169.
От 2be не могат да ми кажат коя версия е заредена в продавания от тях телефон и са категорични, че не могат да сменят софтуерната версия.
Нямам идея коя ми е софтуерната версия. Интересно ми е обаче, че във френските форуми, които бях прегледал подробно , никъде не се говори за бъгове в телефона, а само с проблеми със софтуерният диск. Явно кирилизацията пак е основната причина за тези проблеми
А когато е на друг език, не на български пак ли има проблеми
Ето тук
пишат за версиите.
Казват че под батерията имало надпис made in China и число, на което първите три цифри били софтуерната версия. Но може да са само предположения.
Пак там някой е казал, че неговата версия е вече 177.
Няма начин да не може да се смени софтуера на телефона. Много е тъпо, че вносителят 2be не може да го прави.
пишат за версиите.
Казват че под батерията имало надпис made in China и число, на което първите три цифри били софтуерната версия. Но може да са само предположения.
Пак там някой е казал, че неговата версия е вече 177.
Няма начин да не може да се смени софтуера на телефона. Много е тъпо, че вносителят 2be не може да го прави.
префасонирай линковете, примерно без http, иначе не излизат
Никак не ще. Пращам ти го на бележка.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Abe ti vse edno che reklamirash kosmodisk.
рекламата си е реклама ама alcatel-a е доста бъгав забива постоянно.
v kraina smetka zaslujava li si pokypkata ili ne