Otkradnaha mi tela:((((
Re: Otkradnaha mi tela:((((
Е добре че има такива като тебе така ли излиза ?
Радвам се че не каза пак някоя глупост
Сори, че са ти откраднали телефона, но има шанс да си го откриеш, ако своевременно пуснеш жалба в полицията, заедно с всичко като документи, което имаш да телефона, дори и снимка да имаш - приложи я.
Май писах веднъж, че на мен ми откраднаха 3 броя, 2-та се намериха, хванаха крадците, почти са пред присъда, а отделно ще си платят рано или късно всичко, заедно с лихвите.
ПС: А на някои писания тук няма защо да обръщаш внимание, темите са евентуално да си помагаме, а не да се заяждаме.
Май писах веднъж, че на мен ми откраднаха 3 броя, 2-та се намериха, хванаха крадците, почти са пред присъда, а отделно ще си платят рано или късно всичко, заедно с лихвите.
ПС: А на някои писания тук няма защо да обръщаш внимание, темите са евентуално да си помагаме, а не да се заяждаме.
Осмака ли? Как стана?
Относно, това дали ще ти помогнат "гадните куки" мога да ти гарантирам, че няма да ти помогнат! На мен преди 2 месеца ми задигнаха от буса чантичка с докуметнти и 2 телефона, изцяло по моя вина и когато се обърнах към полицията ми казаха, че има заповед от министара- телефони се проследяват и издирват само ако са свързани с тежко криминално престапление! Гадно е , ама няма какво да направиш освен да си купиш друг. Късмет!!!
-
- Регистриран: 16 фев 2005, 23:51
da V.I.P. Osmaka deeba mani mani......
-
Mi sa ALEX 2 imam no tebe kakvo te zasqga,fakt e 4e ostanah s edin;)No sa guzar sum i 6te si kupq pak vtori sme6en kompleksar takuv;)
-
Alex ne vijdam v nqkoq tema da si otgovoril Vuzpitano.Taka 4e izbivai si kompleksite nqkude drugade.Kakto vijda6 ot tolkova hora koito sum mi pisali v temata samo ti se izlaga6.
Интерестно мнение!
Както каза ти си газар така че не мога да разбера за какво плачеш в форума пий една студена вода защото тя ще ти остане
За комплекси е смешно да говорим
Определено ако си газар няма да ореваваш форума дори досега би трябвало да си си купил 2ри нали така
Ама почва да ми става ясна кой е газара и кой е комплексара тука
Както каза ти си газар така че не мога да разбера за какво плачеш в форума пий една студена вода защото тя ще ти остане
За комплекси е смешно да говорим
Определено ако си газар няма да ореваваш форума дори досега би трябвало да си си купил 2ри нали така
Ама почва да ми става ясна кой е газара и кой е комплексара тука