Otnosno obiavite v borsata !
Otnosno obiavite v borsata !
Pregledah gi po-obstoino i zabelejih che pochti na vseki aparat na koito pishe che e nov,sled kato otvorish obiavata s podrobnostite pishe che bil polzvan 2,3 sedmici .. Ne mislia che e redno shtom e polzvan poveche ot 1 den sled kato e izvaden ot kutiata znachi ne e nov.To chovek nemoje da proveri kolko e polzvan no ima LIFETIMER i ako e na poveche ot 2 min telefona ..
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Re: Otnosno obiavite v borsata !
moshenici sa tova.
Правилно си забелязал...
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Абсолютно съм съгласен, че когато апарата не е употребяван да се пише срока на употреба, а ко е на по малко от месец, отбелязвате, че е на месец, а в самото поле, че е на 1, 2 или 3 седмици. Всичко друго е подвеждащо. (мое мнение)
Emi za tova triabva da se vnimava pri pokupka na `chisto novi` GSM-i
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Чисто нови са само в магазина, но след прочетеното май и това е под въпрос
почвам и аз да вярвам за чисто новите тел от магазин че не са хич
май по добре е да дадем 150-200 лв по малко и да си купим 2раръка поне знаеш че имаш 150-200 в джоба
май по добре е да дадем 150-200 лв по малко и да си купим 2раръка поне знаеш че имаш 150-200 в джоба
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Не се и замислям чак толкова ако телефона втора ръка е на половин цена Иначе ако се купува от магазин добре е все пак да имаш познати там, които да те светнат за партидата в магазина
Това само в българия го има да се съмняваш дали чисто новия ти тел. е наистина чисто нов:))
Но наистина мисля че е по добре 2ръка защото каквото и да му се развали няма в никакъв случай да струва повече от чисто нов
Но наистина мисля че е по добре 2ръка защото каквото и да му се развали няма в никакъв случай да струва повече от чисто нов
Миналата Коледа купувах от Джеф телефон за жена ми...една симпатична девойка ми предложи ползван СЕ...и изпадна в доста неловко положение, щото и тя не знаеше как се проверява Life Timer-а на СЕ. Та я накарах да ми извади неразпечатана кутия.
Относно "новите" телефони, които се предлагат тук - въпрос на преценка и конкретен оглед.
Има "нови", "по-нови" и "още по-нови", но според мен всеки случай е конкретно, зависи много от коректността на продавача.
Лично аз не виждам нищо лошо в това един телефон да се обяви за "нов", ако примерно е ползван ден или два, или няколко минути /да се пробва/, външно не му личи и продавачът да го обявява. Най-вече цената му да е нормална - т.е. 30-40-50 или повече лева под тази в магазина.
В крайна сметка най-важното качество на един телефон е да работи, а "новостта" е твърде относително, щото и "нов" от магазин може да прави проблем.
Относно "новите" телефони, които се предлагат тук - въпрос на преценка и конкретен оглед.
Има "нови", "по-нови" и "още по-нови", но според мен всеки случай е конкретно, зависи много от коректността на продавача.
Лично аз не виждам нищо лошо в това един телефон да се обяви за "нов", ако примерно е ползван ден или два, или няколко минути /да се пробва/, външно не му личи и продавачът да го обявява. Най-вече цената му да е нормална - т.е. 30-40-50 или повече лева под тази в магазина.
В крайна сметка най-важното качество на един телефон е да работи, а "новостта" е твърде относително, щото и "нов" от магазин може да прави проблем.